جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۹۳ / ۱۸:۰۵
کد مطلب: 23830
۰
موافقت 44 درصدی با درخواست‌ها

ریز آمار نقل و انتقالات دانشجویان در سال 92

دکتر محمدحسن یوسفی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه به طور کلی در این سال تحصیلی بیش از 32 هزار درخواست نقل و انتقال توسط دانشجویان ثبت شده است، گفت: آمار کل درخواست‌ها 32 هزار و 147 مورد بوده است که در نهایت با 44 درصد آن‌ها موافقت به عمل آمده است.

وی افزود: از مجموع درخواست‌های واصله به دانشگاه‌های مبداء 20 هزارو 666 مورد یعنی 64.28 درصد درخواست‌ها مورد موافقت مبداء قرار گرفت و به دانشگاه‌های مقصد ارجاع داده شد که از این تعداد با 13 هزار و 161 مورد یعنی 68.52 درصد درخواست‌های پذیرفته شده توسط دانشگاه مبداء موافقت شد، بنابراین به طور کلی با 44 درصد کل تقاضاها موافقت به عمل آمده است.

مدیرکل امور دانشجویان داخل سازمان دانشجویان وزارت علوم سهم دانشگاه‌های دولتی در آمار کلی درخواست‌ها را 19 هزار و 448 مورد عنوان کرد و گفت: دانشگاه‌های مبداء با 13 هزار و 435 مورد از این درخواست‌ها موافقت کردند که این تعداد معادل 69 درصد کل درخواست‌های واصله به این دانشگاه‌هاست.

یوسفی خاطرنشان کرد: از مجموع درخواست‌های موافقت شده توسط دانشگاه مبداء 8373 درخواست یعنی 62.3 درصد نیز مورد موافقت دانشگاه‌های دولتی مقصد قرار گرفت، بنابراین با این آمار با 43.05 درصد تقاضاها در دانشگاه‌های دولتی موافقت شده است.

وی همچنین درباره درخواست‌های نقل و انتقالات در دانشگاه‌های غیردولتی و غیرانتفاعی نیز، اظهار کرد: دانشجویان این دانشگاه‌ها در مجموع 6511 درخواست را ثبت کردند که 3826 مورد از این درخواست‌ها معادل 58 درصد مورد موافقت دانشگاه‌های مبداء قرار گرفت.

مدیرکل امور دانشجویان داخل سازمان دانشجویان وزارت علوم با بیان اینکه از این تعداد با 3355 درخواست توسط دانشگاه مقصد موافقت شد، تصریح کرد: با توجه به تعداد درخواست‌های موافقت شده توسط دانشگاه‌های غیرانتفاعی مبداء با 87.68 درصد این درخواست‌ها توسط دانشگاه‌های مقصد موافقت انجام گرفته است که به طور کلی از مجموع تقاضاهای واصله، با 51.52 درصد کل تقاضاها در دانشگاه‌های غیردولتی و غیرانتفاعی موافقت شده است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
آنكه مدام از كمبودها و ناراستي هاي زندگي خويش سخن مي گويد دوست خوبي براي تو نخواهد بود .