سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ - 19 Mar 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ / ۱۳:۱۳
کد مطلب: 36746
۱

ترشی بخورید تا کمتر اضطراب داشته باشيد!

ترشی بخورید تا کمتر اضطراب داشته باشيد!
به گزارش میگنا، پژوهشگران دانشگاه ویلیام اند ماری در ایالت ویرجینیای آمریکا، بعد از مطالعه بیش از 700 دانشجو، اعلام کردند که باکتری‌هایی که حاصل تخمیر غذاها هستند، در کاهش اضطراب موثرند.

به گزارش ایپوچ تایم، این محققان همه غذاهای مصرفی این دانشجویان را برای یک ماه زیر نظر گرفتند. آنها همینطور میزان ورزش و تحرک روزانه و اندازه مصرف سبزی و میوه‌ در رژیم غذایی این دانشجویان را هم بررسی کردند.
نتایج این تحقیق نشان می‌داد که دانشجویانی که غذاهای تخمیری (مثل ترشیجات) بیشتری در رژیم غذایی‌شان داشتند، از اضطراب، به‌ويژه اضطراب اجتماعی کمتری رنج می‌برند. رابطه معکوس بین مصرف ترشیجات و اضطراب به‌ویژه در افرادی که از روان‌رنجوری (نوعی از اختلال روانی که باعث ضعف در تصمیم‌گیری‌ها می‌شود) رنج می‌بردند، بیشتر است.

دکتر ماتیو هیلیمایر، یکی از محققان این آزمایش می‌گوید که احتمالا پروبیوتیک‌های موجود در ترشیجات، محیط دل و روده (احشای داخلی)‌ را تغییر می‌دهند به‌طوری که از میزان اضطراب افراد کم می‌کند.

این تحقیق که نتایجش در مجله علمی سایکتری ریسرچ منتشر شده، نشان می‌دهد که میزان اضطراب افرادی که معمولا دچار اضطراب ناشی از حضور در جمع می‌شوند،‌ با مصرف ترشیجاتی که حاوی پروبیوتیک هستند، کم می‌شود. هر روز بر میزان تحقیقاتی که تاثیر باکتری‌ها(که در غذاها یافت می‌شوند) بر مغز و همینطور خلق و خوی افراد، را ثابت می‌کنند افزوده می‌شود.
در تحقیقی که در دانشگاه مک مستر کانادا انجام شد، محققان دریافتند که یک پروبیوتیک خاص به نام Bifidobacterium longum در عادی کردن رفتار بیماران مبتلا به اضطراب موثر است.
در این تحقیق نشان داده شد که چطور التهاب داخلی بدن می‌تواند بر سیستم عصبی اثر بگذارد و باعث به‌وجود آمدن اضطراب در فرد شود. در تحقیق دیگری که در کشور فرانسه انجام شد، در ضمن تایید یافته‌های محققان کانادایی و آمریکایی در زمینه تاثیر غذاها بر خلق و خوی افراد، مشخص شد که یک پروبیوتیک دیگر به نام Lactobacillus helveticus از میزان فشارهای روانی، استرس، خشم و افسردگی کم می‌کند.

جهت آگاهي بيشتر:
آشنایی با ترشی و تاریخچه آن
طبق مدارکی که بدست امده در حدود چهار هزار سال قبل، ترشی به وجود آمده اما از ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح در هند، خیار شور و ترشی وجود داشته است. ارسطو در خصوص اثر شفا بخشی ترشی رساله ای نوشته و ملکه کلئو پاترا از طرفداران خیار شور و ترشی بوده است.
ژولیوس سزار معتقد بوده است که ترشی حس شجاعت به انسان می دهد. به همین خاطر به سربازانش دستور می داد تا از ترشی استفاده کنند. ترشی توسط کریسف کلمب به قاره جدید (آمریکا) برده شد. در مورد تاریخچه ترشی در ایران هم باید گفت که قدمت ترشی در ایران به زمان قوم ماد بر می گردد، در حالی که از عمر ترشی صنعتی در ایران ۷۰ سال می گذرد.
-
ارزش غذایی ترشی
ترشی ارزش غذایی پائینی دارد، زیرا از مواد اولیه ای درست شده که ارزش غذایی بالایی ندارند و این مواد در فرایند ترشی انداختن همان مقدار کم ویتامین هایی را که دارند را از دست می دهند و تنها مقداری آهن و منیزیم و املاحی از این دست در آنها باقی می ماند که خود اینها نیز به علت مصرف کم ترشی به مقدار کمی به بدن می رسند. پس از ترشی نباید انتظار داشت که تامین کننده انرژی و ویتامین ها باشدبلکه باید از ترشی به عنوان تنوع غذایی استفاده کرد.

- آیا ترشی مضر است
بله برای افرادی که معده حساس نسبت به اسید دارند ترشی مضر است. ترشی بر خلاف باور عمومی تاثیری در لاغری فرد ندارد چه بسا در بعضی افراد ممکن است با تحریک اشتها موجب افزایش وزن هم بشود، این نکته را هم مد نظر بگیرید که ترشی هم ماده غذایی است و فاسد شدنی، ترشی را در مجاورت هوا ممکن است قارچ بزند پس نمی توان ترشی را چندین سال نگه داشت. از نکات مهم مصرف ترشی این است که می تواند به طور غیر مستقیم مصرف سس را کاهش دهد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
متوجه رابطه شوهرم با خواهرم شدم. چه کار کنم؟
بیمارستان روانپزشکی امین آباد تهران
سه گام مهم برای تقویت تاب آوری کودکان
با خودت صادق باش و نگران آنچه دیگران درباره ات فکر می کنند نباش . تعریفی را که آنها از تو دارند نپذیر ، خود ، خودت را تعریف کن