پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 18 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ / ۱۱:۴۳
کد مطلب: 29726
۱
با همکاری محقق ایرانی مشخص شد:

تمایل بیشتر بچه های طلاق به نوشیدنی‌های قندی

تمایل بیشتر بچه های طلاق به نوشیدنی‌های قندی
میگنا: «ادریا بنی‌هاشمی» و همکارانش دریافتند که حفظ عادات روزمره خانواده می‌تواند از کودکان طلاق در برابر کسب عادات غذا خوردن ناسالم محفاظت کند. در پی طلاق والدین، یکی از چیزهایی که بیشترین تأثیر را بر روی کودکان می‌گذارد، تغییر در عادات روزمره‌شان است؛ عادات روزمره مشترک مانند ایجاد زمانی با گفتگو با یکدیگر در هر روز یا غذا خوردن جمعی می‌تواند از کودکان پس از طلاق محافظت کند.

این نخستین‌بار است که یک پژوهش بجای تکیه بر خاطرات اعضای خانواده از وعده‌های غذایی و یا رفتارهای گذشته، به بررسی بلادرنگ عادات غذایی خانواده‌های عادی و خانواده‌های طلاق گرفته پرداخته است.
محققان با شرکت‌کنندگان که شامل والدین و کودکان در خانواده‌های عادی و همچنین از هم فروپاشیده بودند، مصاحبه کرده و از آن‌ها خواستند تا خاطرات پنج روز عادات غذا خوردن خود را یادداشت کنند.

آن‌ها با بررسی داده‌ها دریافتند که کودکان دارای والدین طلاق گرفته بیشتر از کودکان دارای خانواده سالم در معرض مصرف نوشیدنی‌های شیرین و قندی بودند. اگرچه طلاق تاثیر مهمی بر سایر عادات ناسالم مانند نخوردن صبحانه یا صرف شام در بیرون از خانه نداشت.

به گفته محققان، دلیل این امر احتمالا سهولت و دسترسی به این مواد است. طلاق می‌تواند تنش زیادی را به خانواده و از جمله به کودکان وارد کند و نوشیدن نوشابه‌های قندی می‌تواند راه‌حلی سریع برای مقابله با این تنش باشد.

همچنین محققان در نهایت تعجب دریافتند که هر میزان یک خانواده از هم پاشیده، بیشتر عادات روزمره خود مانند شام خوردن جمعی یا زمان گذاشتن برای فعالیت‌های خانوادگی را حفظ می‌کردند، احتمال تمایل کودکان آن‌ها به نوشیدنی‌های قندی کمتر می‌شد.
این نتایج از کاربردهای چشمگیری برای بهداشت عمومی برخوردار است. بیش از یک میلیون کودک سالانه طلاق والدین را تجربه می‌کنند و 34 درصد از کودکان 6-11 ساله آمریکایی چاق هستند که این امر آن‌ها را در معرض چاقی در بزرگسالی قرار می‌دهد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
اعتماد به نفس ضرورتاً تضمین کننده موفقیت نیست ولی عدم اعتماد به نفس مطمئناً باعث شکست می‌شود./ آلبرت بندورا