جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۴ / ۱۴:۲۵
کد مطلب: 32605
۰

سرطانی مرگبار تنها به خاطر استفاده از این وسیله مدرن

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، کارشناسان اعلام کرده‌اند استفاده از تلفن همراه رابطه مستقیمی با ابتلا به بیماری‌هایی چون آلزایمر، پارکینسون، سردرد، سوزش پوست صورت و بدن دارد. گفتنی است، دانشمندان اثرات خطرناک تابش اشعه از دستگاه‌های تلفن همراه هوشمند و تبلت را به اثبات رسانده‌اند.
بررسی‌ها نشان می‌دهند، براساس تحقیقات اشعه تابش شده از این وسایل سبب ایجاد نوعی فرایند مخرب در بدن می‌شود که در نتیجه آن انواع بیماری‌های مزمن غیرواگیردار در بدن به وجود می‌آید.
این اشعه‌ها باعث نوعی برهم خوردن تعادل شیمیایی در بدن می‌شود و تابش امواج فرکانس رادیویی به سلول‌های زنده بدن سبب تخریب DNA سلولی می شود.
پژوهشگران آکادمی ملی علوم اوکراین که در این تحقیق حضور داشته‌اند، اعلام کرده‌اند سایر اختلالات جزئی مانند سردرد، خستگی و سوزش پوست نیز ارتباط مستقیمی با استفاده از تلفن همراه دارد. کارشناسان هشدار می‌دهند افراد نباید بیش از 15 ساعت در ماه از گوشی تلفن همراه هوشمند خود استفاده کنند.
بنابر تحقیقات نوع اشعه استفاده شده در وسایل الکترونیکی از نوع تابش غیریونیزه است که دارای انرژی کافی برای تغییر سلو‌ل‌های بدن و سرطانی کردن آنها است.
کارشناسان بویژه نوع خاصی از تومور مغزی به نام گلیوم را در ارتباط مستقیم با استفاده از وسایل الکترونیکی دارای پرتوهای تابش دارای فرکانس رادیویی (RFR) و مایکروویو دانسته‌اند.
امواج این دستگاه‌ها سبب آسیب سلولی، پیرشدن سلول‌ها و ایجاد رادیکال‌های آزاد در بدن می‌شود که در نتیجه آن DNA سلولی آسیب دیده و موجب بروز انواع سرطان‌ها بویژه تومورهای مغزی می‌شود. استفاده از تلفن همراه تنها به مدت 20 دقیقه در روز می‌تواند در عرض 5 سال سبب افزایش خطر ابتلای افراد به یکی از انواع سرطان‌ها و تومورهای مغزی شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
كاغذ سفيد را هر چقدر هم تميز و زيبا باشد كسی قاب نمی‌گيرد، برای ماندگاری در ذهن‌ها بايد حرفی برای گفتن داشت