شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۱ / ۱۰:۴۱
کد مطلب: 14623
۰

رکورد ضریب هوشی شکسته شد+چند خبر علمی


راه اندازی خط تولید 5میلیون دز واکسن مننژیت برای کودکان، رونمایی از بزرگترین صفحه نمایش لمسی دنیا در ایران، کشف راز طول عمر و سبقت ضریب هوشی دختر 12 ساله از انیشتین اخبار جالب فناوری در هفته گذشته بودند.
عرضه ابررایانش جنگ سایبری/ دسترسی به 3هزار سایت رژیم صهیونیستی

به گزارش مهر، محققان کشور ابر رایانش ارزیابی امنیت با قدرت 3 ترافلاپس و کاربردهای رزمایش های سایبری و جنگ الکترونیک عرضه کردند این محققان در طرح پایلوت این ابر رایانش موفق به دستیابی به 3 هزار سایت رژیم اشغالگر قدس شدند.

مهندس عباس جم- مجری طرح در هفته جاری با اشاره به تهدیدات روز افزون علیه زیر ساختهای اساسی و حیاتی کشور در فضای تبادل فناوری اطلاعات، افزود: در این راستا با اجرای یک پروژه تحقیقاتی، ابر رایانش ارزیابی امنیت با نام "آرا" را طراحی و پیاده سازی کردیم.
وی از اجرای پایلوت در حوزه جنگ سایبری این طرح خبر داد و یادآور شد: در اولین آزمایش پایلوت ابر رایانش آرا توانستیم به حدود 3 هزار سایت رژیم اشغالگر قدس در مدت زمان محدودی دسترسی یابیم و کنترل کامل این سرورها را در دست بگیریم. ابر رایانش ارزیابی امنیت طراحی شده قابلیت بالایی در رزمایش‌های سایبری و جنگ الکترونیک به منظور مقابله با تهدیدات نرم علیه کشور دارد.

راه اندازی خط تولید 5 میلیون دز واکسن مننژیت برای کودکان

پژوهشگران کشور با استفاده از توکسیوئید کزاز موفق به تولید واکسن مننژیت به عنوان فرآورده کمیاب برای پیشگیری از بیماری عفونت مغزی کودکان شدند خط تولید این واکسن با ظرفیت 5 میلیون دز راه اندازی شده است.

دکتر ناصر محمد پور- مجری طرح با بیان اینکه واکسن تولید شده، واکسن کونژگه هموفیلوس آنفلوانزای تیپ b است، افزود: نام تجاری این واکسن در ایران "مس هیب واک" (MASHibVac® ) است و برای پیشگیری از بیماری مننژیت (عفونت مغزی) در کودکان کاربرد دارد.  
محمد پور قیمت بالای این واکسن را از دیگر محدودیت های دسترسی کشورها به این واکسن نام برد و یادآور شد: با توجه به این محدودیت ها برنامه تولید واکسن هموفیلوس آنفلوآنزای تیپ b در دستور کار قرار گرفت.

آمار کاربران ایرانی عضو شبکه‌های اجتماعی/ قحطی محتوا در فیس بوک

یک کارشناس فضای مجازی در نمایشگاه رسانه های دیجیتال که در هفته جاری برگزار شد، گفت: بالغ بر 85 درصد کاربران ایرانی در اینترنت عضو شبکه های اجتماعی هستند اما با این وجود کمتر از 30 درصد محتوای مفید در این شبکه تولید و منتشر می شود.

دکتر تهرانی اظهار داشت: براساس بررسی های صورت گرفته از 10 سایت اینترنتی پربیننده در دنیا 5 سایت را شبکه های اجتماعی تشکیل می دهند.

این کارشناس فضای مجازی با بیان اینکه در ایران به چشم سرگرمی به شبکه های اجتماعی نگاه می شود، ادامه داد: قحطی محتوا در شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک به چشم می خورد و کاربران محتوای مفیدی برروی این شبکه ها قرار نمی دهند.

رونمایی از بزرگترین صفحه نمایش لمسی دنیا در ایران

بزرگترین صفحه نمایش لمسی دنیا که برپایه تکنولوژی مادون قرمز ساخته شده است، در ششمین نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال رونمایی شد.

فناوری صفحه نمایش های لمسی، فناوری است که برپایه تکنولوژی مادون قرمز ساخته شده و از آنجایی که این تکنولوژی به علت گرانی بیش از اندازه نسبت به سایرین بسیار کمیاب تر است و اصولا نشان آن را تنها در اجزای لمسی همانند کلیدهای لمسی می توان پیدا کرد، تقریبا نمونه ای وجود ندارد که این فناوری را در ساخت صفحه نمایش بکار گیرند. براین اساس برای نخستین بار از این فناوری در ساخت صفحه نمایشی بزرگ استفاده شده است.



دانشمندان راز طول عمر را کشف کردند

گروهی از محققان مرکز ملی تحقیقان سرطان اسپانیا اقدام به انتشار یک مقاله کرده اند که طول عمر را در پستانداران در یک سطح ملکولی به اندازه تلومرها به عنوان پایانه فیزیکی کروموزم‌های خطی که دربرگیرنده کدهای تکراری DNA هستند، نسبت داده اند.

ماریا بلاسکو رئیس این گروه تحقیقاتی اظهار داشت: ما سرعت پیر شدن را بررسی می کنیم چرا که پیر شدن ارگانیسمها عامل ریسک اصلی برای بسیاری از انواع بیمارها از جمله سرطان است. موشهایی که تلومرهایشان سریعتر کوتاه شود به طور متوسط 30 درصد کوتاه تر عمل می کنند و زودتر پیر شده و سرطان می گیرند. این امر به ما نشانه ای درباره سرعت پیرشدن می دهد.
این پژوهش که در نسخه آنلاین مجله گزارشهای سلول منتشر شده درهای تحقیقات آینده درباره چگونگی پیر شدن سلولها و احتمالا تعیین طول عمر برای یک ارگانیسم خاص را باز می کند.

دختری 12ساله با ضریب هوشی 162

یک دختر 12 ساله انگلیسی با ضریب هوشی 162، در هوش از آلبرت اینشتین و استفان هاوکینگ سبقت گرفت.

اولیویا منینیگ ساکن لیورپول پس از آنکه در یک آزموش هوش امتیاز 162 را به دست آورد، در انجمن منسا که بزرگ ترین و قدیمی ترین انجمن ضریب هوشی جهان است، پذیرفته شده است. نمره وی نه تنها دو نمره بهتر از آلبرت اینشتین نابغه آلمانی و هاوکینگ بزرگ ترین فیزیک دان معاصر است، بلکه او را در بالای یک درصد افراد با هوش جهان قرار می دهد.

قرارگرفتن مردی در معرض طوفانی از برق

دیوید بلین مرد 39 ساله انگلیسی طی یک اقدام عجیب در هفته جاری، خود را به مدت سه شبانه روز تحت میلیون ها ولت جریان برق قرار دهد و برای این کار در نیویورک بر روی یک ستون 20 فوتی قرار گرفت.

دیوید بی باک یک لباس زنجیری به تن کرد و یک کلاه سیمی و یک نقاب ایمنی به عنوان مانعی برای جریان برق به سر گذاشت. این برق توسط هفت کره فلزی موسوم به سیم پیچ تسلا جریان می یابد که در اطراف این ستون 20 فوتی قرار می گیرند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
بادها می وزند، عده ای در مقابل آن دیوار می سازند و تعدادی آسیاب به پا می کنند