پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳ - 28 Mar 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ / ۲۲:۰۱
کد مطلب: 24064
۰
مشاور دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر:

سن شروع مصرف مواد مخدر در بین زنان

به گزارش فارس، زهرا بنیانیان در نشست صیانت و توانمندسازی زنان و خانواده در برابر آسیب‌های اجتماعی که به مناسبت هفته بزرگداشت مقام زن در مجموعه فرهنگی شقایق برگزار شد، گفت: هدف از برگزاری این نشست بیان و تدوین موضوعات اعتیاد برای سازمان‌های مردم‌نهادی است که فعالیتی غیر از اعتیاد دارند.

وی افزود: سیاست ستاد، برون‌سپاری یکسری از فعالیت‌هایش است و چون اعتقاد به مشارکت‌های مردمی دارد در همه فعالیت‌های خود می‌خواهد که مردم حضور داشته باشند و اکنون بهترین زمان، برای حضور مردم و همکاری سازمان‌های غیر دولتی در حوزه مبارزه با مواد مخدر است.

مشاور دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در امور زنان و خانواده همچنین گفت: هر چند تعداد زنان آسیب‌دیده نسبت به مردان کم است اما به علت نقش حیاتی و اساسی که زن در حفظ کیان خانواده، نسل‌آوری و فرهنگ‌سازی دارد، باید از شیوع اعتیاد در بین این قشر از جامعه جلوگیری شود.
بنیانیان بر حمایت از خانواده‌های در معرض خطر و اشتغالزایی زنان دارای همسر معتاد و زنان بهبودیافته تاکید کرد و گفت: این افراد باید تحت پوشش حمایت‌های مالی و اشتغالزایی قرار بگیرند تا از خطر اعتیاد مصون باشند.

وی افزود: سن شروع مصرف در زنان بین 15 تا 19 سالگی است، زنان به خاطر مباحث ظاهری و لاغری و عدم آگاهی گرفتار اعتیاد می‌شوند و از کرم‌ها و قرص‌‌های لاغری استفاده می‌کنند که حاوی آمفتامین هستند، لذا باید آگاه‌سازی‌ مناسبی صورت بگیرد.

بنیانیان ادامه داد: آمار 62 درصدی زنان متاهل معتاد نشان می‌دهد که آنان به علت اعتیاد همسر، برادر یا یکی از اعضای خانواده خود در این دام گرفتار شده‌اند و به علت اینکه زن همیشه پایمردی می‌کند در کنار همسر خود می‌ماند و گاهی به اجبار همسرش، گرفتار اعتیاد می‌شود و آنکه می‌ماند قربانی خشونت‌هایی می‌شود که باید در این زمینه به فکر چاره‌ای اساسی بود. وی گفت: خطر اعتیاد، همه افراد جامعه را تهدید می‌کند، لذا زمانی دولت در این مبارزه موفق است که مردم نیز در صحنه حاضر باشند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
از آدمهای حسود؛ متنفر نباشید، دلیل حسادت آنها این است که فکر می کنند شما از آنها بهتر هستید... پائولو کوئلیو