چهارشنبه ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - 17 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۴ / ۰۹:۱۶
کد مطلب: 33389
۰

عوارض هورمون درمانی

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر احمد عامری در حاشیه همایش سرطان و بارداری با بیان اینکه در مراحل اولیه تشخیص سرطان سینه بیش از ۹۰ درصد بهبودی کامل حاصل می شود و برگشت و پیشرفتی ندارد، اظهارداشت: شایع ترین سرطان در ایران و جهان در میان زنان، سرطان سینه است اما با پیشرفت پزشکی و درمان آن در ۱۵ سال اخیر در رده دوم مرگ و میر زنان قرار گرفته است.

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی افزود: عوامل متعددی در ایجاد سرطان سینه شناخته شده است که شاید بارزترین و مهمترین آن افزایش سن است. وی ادامه داد: عوامل ارثی، نوع تغذیه و سابقه‌ قرار گرفتن در مقابل اشعه به ویژه در ناحیه گردن و قفسه سینه از عوامل بروز سرطان سینه است.

دبیر انجمن کلینیکال انکولوژی ایران یکی از راه های پیشگیری از پیشرفت سرطان سینه را تشخیص زودرس این بیماری با ماموگرافی دانست و گفت: از سن ۴۰ تا ۴۵ سالگی به بعد، معاینه توسط خود فرد و افراد متخصص توصیه خواهد شد و در افرادی که ریزفاکتورهای بارز در آنها دیده می شود، در سنین پایین تر توصیه می شود.

عامری با بیان این مطلب که در حال حاضر سرطان سینه از سرطانی کشنده به یک بیماری تبدیل شده است، تاکید کرد: در صورت تشخیص زودهنگام این عارضه، بیمار طی ۵ سال بعد از درمان و جراحی به بالای ۸۵ درصد بهبودی رسیده است.

دبیر انجمن کلینیکال انکولوژی ایران گفت: برخی از سرطان های سینه وابسته به هورمون است و افرادی که در طولانی مدت هورمون درمانی می کنند یا افراد یائسه که برای آنها طولانی مدت هورمون تجویز می شود بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری قرار می گیرند که به این افراد توصیه می شود تا جایی که امکان دارد کمتر از هورمون استفاده کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
برای موفقیت لازم نیست نابغه باشی فقط کافیه یه قدم جلوتر باشی/ انیشتن