سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 16 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۹۴ / ۱۳:۵۳
کد مطلب: 32181
۱

چرا کسی سراغ ریاضی نمی‌رود؟

چرا کسی سراغ ریاضی نمی‌رود؟

 

دکتر کیوان امینی در گفت‌وگو با ایسنا، با ابراز تاسف از بی‌اهمیت شمردن رشته‌های علوم پایه در کشور، توضیح داد: بر خلاف کشورهای اروپایی در کشور ما توجه چندانی به رشته‌های علوم پایه مانند ریاضی نمی‌شود و دانشجویان این رشته‌های بسیار سخت عمدتا پس از فراغت از تحصیل سرگردان هستند و بازار کاری برای آنها وجود ندارد.

 

وی با بیان اینکه برترین استعدادها در رشته‌های علوم پایه تحصیل می‌کنند، ادامه داد: چنانچه دانشجویان این رشته‌ها وارد سایر رشته‌ها از جمله مدیریت و اقتصاد شوند قطعا موفقیت‌های چشمگیری کسب خواهند کرد، زیرا برترین استعدادها در این رشته‌ها تحصیل می‌کنند و این در حالیست که در کشور طبق یک چارت قدیمی تاریخ مصرف گذشته بازار کار و یا استخدامی برای این افراد وجود ندارد. امر موجب شده تا تمایل دانش آموزان برای انتخاب رشته‌های علوم پایه به عنوان رشته‌های دانشگاهی کاهش یابد.

 

امینی با بیان اینکه رشته ریاضی بیش از رشته‌های علوم پایه دیگر مورد غفلت واقع شده، علت این امر را ضعیف بودن پایه ریاضی دانش آموزان عنوان کرد و افزود: متاسفانه اکثر دانش آموزان از آن جهت که پایه ضعیفی در درس ریاضی دارند، همواره با این درس دچار مشکل هستند.

 

وی با بیان اینکه حجم کار معلمان ریاضی باید 20 ساعت در هفته باشد، گفت: معلمان ما 40 تا 50 ساعت در هفته درس می‌دهند و طبیعی است با این شرایط نتوانند تدریس خود را در سطح مطلوب داشته باشند.

 

این عضو هیات علمی دانشگاه رازی کرمانشاه اظهار کرد: از طرف دیگر با توجه به اینکه ریاضی و فیزیک تنها در برخی رشته‌های دانشگاهی خاص در کنکور اهمیت دارد، موجب شده تا عملا دانش آموزان این دروس را کنار بگذارند و یا نهایت با دو تا سه سال برنامه‌ریزی بتوانند در حد 50 درصد سئوالات این دروس را در کنکور جواب دهند.

 

امینی در زمینه اهمیت رشته‌های علوم پایه از جمله ریاضی و فیزیک، گفت: به عنوان مثال رشته‌ای مانند رشته ریاضی گرایش بهینه سازی یکی از رشته‌های بسیار مفید است که فارغ التحصیل این رشته می‌تواند به عنوان یک مشاور مناسب در فعالیت‌های اقتصادی حضور داشته و هزینه پروژه‌ها را تا حد زیادی کاهش دهد.

 

وی با بیان اینکه اولین فارغ التحصیل دکترای این رشته در غرب کشور تیرماه سال جاری از دانشگاه رازی کرمانشاه فارغ التحصیل شده است، گفت: دکتر «احمد کمندی» اولین فارغ التحصیل دکترای این رشته در غرب کشور است که تیرماه امسال از دانشگاه رازی کرمانشاه فارغ التحصیل شد.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
برای موفقیت لازم نیست نابغه باشی فقط کافیه یه قدم جلوتر باشی/ انیشتن