جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ / ۱۳:۰۱
کد مطلب: 36961
۲

سه درصد از بودجه سلامت کشور در زمینه سلامت روانی هزینه می شود

سه درصد از بودجه سلامت کشور در زمینه سلامت روانی هزینه می شود
به گزارش ایرنا دکتر عباسعلی اللهیاری شنبه شب در همایش روز جهانی خانواده در دانشگاه کاشان اظهار کرد: این درحالی است که در کشورهای اروپایی 80 درصد بودجه سلامت در زمینه سلامت روان هزینه می شود.

وی افزود: متاسفانه تفکر غلط اولویت سلامت جسمی در جامعه وجود دارد، درحالی که 80 درصد سلامت انسان سلامت روانی، اجتماعی و معنوی است و به همین دلیل بیماری های عصبی در جامعه زیاد شده است.

وی با اشاره به اهمیت خانواده به عنوان یکی از ارکان اصلی جامعه و شکل گیری شخصیت هر فرد تاکید کرد: 70 درصد شخصیت کودکان در خانواده و قبل از ورود به مدرسه شکل می گیرد و به همین دلیل دشمن کانون خانواده را مورد تهاجم قرار داده است.

اللهیاری گفت: متاسفانه در کشور ما به دلایل مختلف این مقطع سنی مورد غفلت قرار گرفته و بودجه های تربیتی بیشتر در مقطع بزرگسالی هزینه می شود و این درحالی است که پیش دبستانی به عنوان اولین ایستگاه تشخیص و درمان پس از مقطع سنی حساس کودکی و شکل گیری شخصیت مورد غفلت است.

رئیس سازمان نظام روانشناسی کشور افزود: اهمیت ندادن به این دوره موجب تربیت جوانانی می شود که در شرف ازدواج قرار گرفته اما آموزش های لازم زندگی را نیاموخته اند.

اللهیاری افزود: روانشناسان امروز 16عامل شخصیتی را استخراج کرده و به جوانان مشاوره می دهند تا بدانند آیا شرایط ازدواج با شریک آینده شان را دارند؟ وی گفت: سازمان ملل نیز سه پیش شرط شامل بلوغ و پختگی اجتماعی، اطلاعات راجع به خود و زندگی زناشویی و انگیزه لازم برای تشکیل خانواده را برای برخورداری از یک ازدواج سالم و زندگی موفق لازم می داند.

اللهیاری با اشاره به اجباری شدن مشاوره قبل از ازدواج در کشور گفت: ازدواج جوانان در نظام جمهوری اسلامی ایران بدون مشاوره پاسخگو نیست.
وی برخورداری از مهارت های ازدواج، تفکر منطقی و مقابله با بحران را برای داشتن زندگی موفق الزامی دانست و افزود: تنها عنصری که می تواند رابطه را به طرف سلامت هدایت کند عزت نفس است.

وی تاکید کرد: رابطه اجتماعی به دلیل انتظارهای بی جای افراد در جامعه ما مخدوش است و در حال حاضر معضلی به نام طلاق عاطفی بین زن و شوهر زیر یک سقف در جامعه وجود دارد که از طلاق واقعی آسیب رسان تر است. اللهیاری با اشاره به امکانات فراوان کشور افزود: ما کشور ثروتمندی در تمام عرصه ها از جمله روانشناسی هستیم اما مردم ما به دلیل مدیریت غلط در بسیاری از زمینه ها، بر روی این ثروت فقیرانه راه می روند.

سرپرست فرمانداری کاشان نیز در این همایش اظهار کرد: برنامه های زیادی از سوی دشمنان علیه مذهب و دین و نهاد خانواده در جامعه ما طرح ریزی شده و آسیب های زیادی متوجه بنیان خانواده ایرانی است.
حمیدرضا مومنیان بر لزوم بهره گیری از سرمایه خانواده تاکید کرد و افزود: جوانان ما در حال حضار تنها به پوسته دین واقف هستند و به شدت از قشری گری مذهبی و سطحی نگری در حال آسیب دیدن هستند. وی تاکید کرد: نیاز است درک ما از حوزه آسیب های اجتماعی و مذهبی افزایش یابد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
با خودت صادق باش و نگران آنچه دیگران درباره ات فکر می کنند نباش . تعریفی را که آنها از تو دارند نپذیر ، خود ، خودت را تعریف کن