جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۹ دی ۱۳۹۴ / ۱۵:۳۳
کد مطلب: 34873
۱

پذیرش دانشجوی «دستیار پزشک خانواده»در دانشگاه علوم پزشکی شیراز

محمدهادی ایمانیه در سمینار پزشک خانواده گفت: این سمینار یک سمینار سفارشی است که مرکز تحقیقات سیاست‌گذاری سلامت آن را اجرا کرده و وزارت بهداشت تاکید زیادی برای برگزاری این سمینار داشته است.وی افزود: سه سال و نیم است این طرح در استان فارس اجرا می‌شود که در این مدت جز همدلی و عزم و اراده برای اجرای یک برنامه مناسب ندیده‌ایم.

ایمانیه عنوان کرد: پیش از اجرای این طرح مردم به سه دسته تقسیم می‌شدند. مردم فقیر که نه بیمه داشتند و نه می‌توانستند به پزشک مراجعه کنند. مردم متوسط جامعه که برای درمان خود تنها به متخصصان مراجعه کرده و گاهی حتی از یک رشته چند متخصص آنها را ویزیت می‌کرد و هزینه زیادی بابت این درمان‌ها پرداخت می‌کردند. افراد سرمایه‌دار نیز که به هر متخصص خاصی که دوست داشتند مراجعه می‌کردند.

وی ادامه داد: متاسفانه قشر وسیعی از پزشکان نیز وضعیت نابه‌سامانی از نظر عدالت در سلامت داشته‌اند. از طرفی به کارشناسان بهداشت و تغذیه نیز تا به حال بی توجهی شده بود و آنگونه که باید در جامعه دیده نمی‌شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: هزینه‌هایی که برای طرح پزشک خانواده به بیمه‌ها تحمیل شده تقریبا 9 درصد اضافه بوده که بیش از 100 میلیارد تومان پرداخت از جیب مردم کاهش یافته است.

وی ادامه داد: توزیع خوب جغرافیایی پزشکان و داروخانه‌ها در همه مناطق شهری اعم از مرکز و حاشیه شهر از دستاوردهای پزشک خانواده بوده است.

ایمانیه مطرح کرد: بیشترین رضایتمندی از این طرح مربوط به صدک‌های پایین جامعه بوده و مراجعه به متخصصان مهم‌ترین دلیل نارضایتی مردم است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: فرهنگ مراجعه به متخصص رو به کاهش است. هر شش ماه که رضایتمندی مردم از این طرح سنجیده می‌شود، میزان رضایت چند درصد افزایش می‌یابد.

گفتنی است نخستین سمینار بین المللی پزشک خانواده، ششم دی، در مجتمع فرهنگی آموزشی ولایت آغاز شده و با ارایه سخنرانی‌هایی پیرامون این موضوع با حضور مسوولان کشوری و دست اندرکاران سلامت کشور تا روز هفتم دی ادامه داشته است.

 
 
مرجع : میزان
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
با خودت صادق باش و نگران آنچه دیگران درباره ات فکر می کنند نباش . تعریفی را که آنها از تو دارند نپذیر ، خود ، خودت را تعریف کن