جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۳ / ۲۰:۳۲
کد مطلب: 27268
۰

سرد مزاج‌ها در پاییز این نوع گوشت‌ها را بخورند

دکتر محمد باقر مینایی، متخصص طب سنتی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: طبع افراد در سنین میانسالی و پیری به سمت سرد مزاجی متمایل می‌شود. بنابراین نوع تغذیه این گروه اهمیت زیادی دارد. یکی از نیازهای تغذیه‌ای تأمین پروتئین‌ رزوانه، با مصرف گوشت است که البته طبع انواع گوشت متفاوت است.


دکتر مینایی گفت: عموم مردم از گوشت گوساله، گاو و گوسفند استفاده می‌کنند که طبع سرد دارد و تشدید کننده ضعف و بیماری در افراد است. ضمن اینکه در افراد جوان در حالت سلامت نباید طبع سرد وجود داشته باشد و جوان به طور ذاتی گرم مزاج است و سرد مزاجی در جوان بیماری محسوب می‌شود.

وی افزود: فصل پاییز سرد و خشک است و مشکلاتی چون درد مفاصل، ناراحتی ریوی، سرفه، سردرد، یبوست و تغییر رنگ پوست با مصرف گوشت‌های سرد مزاج تشدید پیدا می‌کند و برای از بین بردن طبع سرد گوشت بهتر است انواع حبوبات مخصوصا نخود پخته شود، حبوبات با طبع گرم ایجاد تعادل می‌کند.

این متخصص طب سنتی گفت: گوشت‌های پرورشی چون شترمرغ و بلدرچین، مانند گوشت مرغ طبع سرد دارند. گوشت گردن گوسفند، کتف گوسفند و قلوه‌گاه گوسفند طبع گرم دارد و بزغاله هم دارای طبع گرم است و بسیار سریع الهضم می‌باشد و برای رفع سردی مزاج بسیار مفید است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
طوری زندگی كن كه اسمت با جسمت زیر خاك نرود