جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۶ شهريور ۱۳۹۶ / ۰۰:۳۰
کد مطلب: 41758
۰

اختلال نوروپاتی؛ فلج کننده احساس درد در بدن

اختلال نوروپاتی؛ فلج کننده احساس درد در بدن
اختلال نوروپاتی به ویژه در کودکان بسیار خطرناک است و به دلیل دانش کم آن‌ها برای مراقبت از خود در مقابل عامل‌های تهدید کننده زندگی، وظیفه والدین و اطرافیان برای مراقبت از آن‌ها بسیار مهم است.

 در جدیدترین مورد ابتلا به اختلال نوروپاتی؛ کودکی سه ساله مبتلا به یکی از مورد‌های نادر این بیماری است و در اثر ابتلا به این اختلال قادر به احساس هیچ حس دردی نیست؛ او تا به حال چند مورد شکستگی در دست و پا و حتی کنده شدن دندان‌ها را پشت سر گذاشته، اما هیچ حسی از درد نداشته است.

بیماری او ارثی است و از هر ۱۲۵ میلیون نفر تنها یک فرد به این بیماری مبتلا می‌شود، زیرا پدر و مادر هر دو باید حامل ژن معیوب ایجاد کننده این اختلال باشند.

از جمله دیگر عامل‌های ایجاد کننده بیماری نوروپاتی محیطی می‌توان دیابت، کمبود ویتامین‌های گروه B و فولات، ابتلا به لوپوس، آرتریت روماتوئید و سندرم گیلن باره، سفلیس، نارسایی کلیوی، ایدز، قرارگرفتن در معرض فلز‌های سمی و ترکیب هایی همچون طلا، آرسنیک و جیوه و آفت کش‌ها را نام برد.


خانواده این کودک به نام دکسترکوهیل برای مراقبت از او مجبور به زندگی در خانه‌ای با وسیله‌های پیشرفته و امکانات درمانی شده اند تا خطر بروز صدمه و آسیب در کودک آن‌ها تا حد زیادی کاهش پیدا کند.

این کودک حتی زمانی که دچار شکستگی پا شد هیچ نیازی به تزریق مورفین و سایر دارو‌های مسکن در بیمارستان پیدا نکرد، زیرا هیچ دردی را حس نمی‌کند.

والدین دکستر می‌گویند این شرایط بسیار خطرناک است، زیرا ممکن است او دچار بیماری خاصی شده باشد و به دلیل نداشتن حس درد یا علامت و عارضه‌های جانبی جان خود را از دست دهد.

نخستین بار در 18 ماهگی والدین دکستر دریافتند که فرزند آن‌ها به یک بیماری عجیب مبتلا است، زیرا او در آب بسیار سرد استخر شنا می‌کرد بدون اینکه هیچ حسی از سرما یا کرختی اعضای بدن داشته باشد.

والدین او امیدوار هستند کودک آن‌ها در سال‌های آینده بتواند از خود مراقبت کند اما تا آن زمان امکان انواع صدمه‌ها و حتی مرگ او وجود دارد.

متاسفانه اختلال نوروپاتی درمان خاصی ندارد و تنها برخی دارو‌ها می‌تواند باعث کاهش علائم بیماری در مبتلایان شود.

منبع: Dailymail

باشگاه خبرنگاران
 
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
صعود به اورست 13 روز به طول مي انجامد، اما سقوط از آن فقط « 8 ثانيه ». ساختن روابط مدتها به طول مي انجامد اما از بين رفتن آن فقط در چند ثانيه!