چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۹۴ / ۱۶:۲۹
کد مطلب: 32956
۰

وضعیت شیوع سردردهای دوره ای

به گزارش مهر، دکتر سمیه باقی‌زاده روز دوشنبه در نشست خبری چهارمین کنگره بین‌المللی سردرد ایران که در بیمارستان سینا برگزار شد، گفت: ۹۰ درصد سردردها مربوط به نوع اولیه هستند که شایع‌ترین آنها تنشی یا عصبی است که به صورت درد خفیف یا متوسط در دو طرف سر آشکار می‌شود.

وی افزود: این سردردها با تهوع، استفراغ شدید و حساسیت به نور و صدا و بو همراه نیستند اما ممکن است علایم خفیف تهوع را داشته باشند.

باقی زاده با بیان اینکه سردردهای اولیه به دوره‌ای یا مزمن تقسیم می‌شوند، اظهار داشت: شیوع سردردهای دوره‌ای که ممکن است به طور مکرر یا با تکرار کم اتفاق بیفتند بین ۳۰ تا ۸۰ درصد است همچنین سردردهای مزمن که بیش از ۱۵ روز در ماه ایجاد می‌شود بین ۲ تا ۳ درصد برآورد شده است.

این نورولوژیست تصریح کرد: سردردهای میگرنی جزو ۱۰ بیماری ناتوان‌کننده هستند که موجب اختلال در عملکرد شغلی و اجتماعی فرد می‌شود از طرفی هر چند ممکن است این سردرد شدید نباشد اما موجب احساس افسردگی به فرد یا اطرافیانش می‌شود و یکی از دلایل غیبت از کار خواهد بود.

وی افزود: با وجود اینکه سردردهای تنشی شایع هستند اما علت فیزیولوژیک دقیق برای آن وجود ندارد و به تبع آن درمان قطعی نیز برای آن نیست.

این متخصص مغز و اعصاب گفت: مقوله سردرد به ویژه سردردهای اولیه که شامل تنشی و میگرنی می‌شود نیاز به کار تیمی دارد و انواع درمان‌های دارویی و غیردارویی مانند نوروفیدبک، بایوفیدبک و درمان شناختی - رفتاری برای آنها در نظر گرفته می‌شود.

باقی‌زاده با اشاره به حضور ۵ میهمان خارجی در چهارمین کنگره بین‌المللی سردرد ایران حضور می‌یابند اظهار داشت: این کنگره با حضور رئیس انجمن بین‌المللی سردرد و صاحبنظران برجسته از آمریکا، انگلستان و ترکیه ۲۵ تا ۲۷ شهریور ماه جاری در هتل المپیک تهران برگزار می‌شود.

وی افزود: گروه‌های هدف این کنگره شامل نورولوژی، روانپزشکی، جراحی مغز و اعصاب، متخصصان بیماری‌های داخلی، فلوشیپ درد، طب فیزیکی، روانشناسی، توانبخشی، پزشکان عمومی، پرستاری، علوم تغذیه و فوق تخصص اعصاب اطفال هستند همچنین برای شرکت‌کنندگان دراین کنگره امتیاز بازآموزی در نظر گرفته شده است که بسته به گروه‌های مختلف متفاوت است و بیشترین آن ۱۷ امتیاز است.

این نورولوژیست ادامه داد: همچنین دو کارگاه آموزشی و مسابقه‌ای نیز برای همکاران نورولوژیست جوان و دستیاران نورولوژی برگزار می‌شود.

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
اندكي غرور به آدم كمك مي كند كه فاصله اش را حفظ كند. آلبر كامو