جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۰:۲۴
کد مطلب: 35566
۰

دروس جدید برای دبیرستانی‌ها در راه است

دروس جدید برای دبیرستانی‌ها در راه است
دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه میزان حضور دانش آموزان در شاخه نظری از سال آینده 35 ساعت و در شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش 40 ساعت در هفته خواهد بود از اضافه شدن درس تفکر و سواد رسانه‌ای، انسان و محیط زیست، سلامت و بهداشت، مدیریت خانواده و سبک زندگی و درس هنـــــر به جدول درسی مقاطع دهم، یازدهم و دوازدهم خبر داد.

مهدی نوید ادهم با اشاره به مصوبات نهصد و بیست و سومین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش گفت: در جلسه گذشته جداول رشته علوم تجربی تصویب شد و جداول درس رشته ریاضی،‌علوم و معارف اسلامی و علوم انسانی مورد بررسی، تبادل نظر و تصویب قرار گرفت.

وی ادامه داد: برای نخستین بار در تاریخ آموزش و پرورش از نوآوری‌های جدید در تصویب جداول درسی بهره گرفته شد. هدف آموزش و پرورش در دوره متوسطه در زمینه آماده کردن دانش آموز و ورود به بازار کار و یا دانشگاه برای زندگی بهتر تغییراتی پیدا کرده است.

دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه با توجه به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دستیابی دانش آموزان به مراتبی از حیات طیبه مورد تاکید است، گفت: علاوه بر مهارت‌ها و شایستگی‌های مورد نیاز دانش آموزان برای ورود به بازار کار، مهارتهای دیگری نیاز است که باید در ساحت‌های تربیتی سند تحول جستجو می‌کردیم و به همین خاطر دروس جدیدی را به جداول درسی اضافه کردیم.

نوید ادهم افزود: دروسی همچون "سلامت و بهداشت"، "مدیریت خانواده و سبک زندگی" ، "هنر" و همچنین "تفکر و سواد رسانه‌ای" به عنوان دروس جدید برای مقطع دهم، یازدهم و دوازدهم طراحی و تدوین خواهند شد و دانش آموزان مقطع دهم باید از میان درس‌های "کارگاه کارآفرینی" و "تولید و تفکر و سواد رسانه‌ای" یک درس را انتخاب کنند.

دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش میزان حضور دانش آموزان شاخه نظری در مدرسه را بر اساس برنامه جدید درسی 35 ساعت و در شاخه فنی و حرفه‌ای و کار دانش 40 ساعت در هفته اعلام کرد.
مرجع : خبرگزاری ایسنا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
كاغذ سفيد را هر چقدر هم تميز و زيبا باشد كسی قاب نمی‌گيرد، برای ماندگاری در ذهن‌ها بايد حرفی برای گفتن داشت