چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۳ دی ۱۳۹۳ / ۰۱:۰۴
کد مطلب: 28339
۰

مسواک را روی دندان فشار ندهید ‌


 یک جراح دندانپزشک فشار آوردن زیاد مسواک روی دندان‌ها را امری نادرست دانست و گفت: به کار بردن انرژی زیاد هنگام مسواک زدن از خطاهایی رایج است، چراکه فشار دادن مسواک روی دندان‌ها باعث می‌شود بافت لثه‌ها از دندان‌ها فاصله بگیرد و از بین برود.

 

دکتر میترا برادران در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه یکی از خطاهای شایع مسواک زدن زمان کوتاهی است که برای این کار اختصاص داده می‌شود، گفت: برای اینکه به خوبی دندان‌هایتان را مسواک بزنید باید حدود دو دقیقه وقت برای این کار صرف کنید.

 

وی با تاکید بر اینکه زمانی که با عجله مسواک می‌زنید، نمی‌توانید جرم‌های دندان را از بین ببرید گفت: نتایج یک پژوهش انگلیسی نشان می‌دهد دو سوم افرادی که از بیماری مربوط به لثه رنج می‌برند، افرادی هستند که با وجود توصیه‌های دندانپزشک‌شان باز از اختصاص دادن دو دقیقه به مسواک زدن کوتاهی کرده‌اند.

 

برادران گفت: زمانی که مسواک را به دست می‌گیرید به ساعت خود نگاه کنید و دو دقیقه از وقت خود را به این کار مهم اختصاص دهید. خطای دیگری که هنگام مسواک زدن شایع است؛ این است که برخی از مناطق دهان را فراموش می‌کنید. باید با دقت یکسان جلو، عقب و روی دندان‌ها و همچنین لثه‌ها، زبان و کام را تمیز کرد.

 

وی افزود: اغلب بخش‌هایی از دهان که مسواک به راحتی به آنجا نمی‌رسد مانند دندان‌های عقب رها می‌شوند. باید توجه داشته باشید که با حوصله و دقت مسواک بزنید.

 

وی فشار آوردن زیاد مسواک روی دندان‌ها را کاری نادرست دانست و گفت: به کار بردن انرژی زیاد در حین مسواک زدن از آن دسته خطاهای رایجی است که تمام مراجعان به دندانپزشکان مرتکب می‌شوند. فشار دادن مسواک روی دندان‌ها باعث می‌شود بافت لثه‌ها از دندان‌ها فاصله بگیرد و از بین برود، حتی امکان دارد به حساسیت دندانی یا افتادگی دندان دچار شوید.

 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
برای شنا کردن به سمت مخالف رودخانه قدرت و جرات لازم است وگرنه هر ماهی مرده ای هم می تواند از طرف موافق جریان آب حرکت کند.