پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۷ شهريور ۱۳۹۴ / ۱۶:۰۶
کد مطلب: 32767
۰
مطالعات جدید پژوهشگران نشان می دهد؛

ارتباط بین ابتلا به بیماری پوستی و افسردگی

ارتباط بین ابتلا به بیماری پوستی و افسردگی
بیماری پسوریازیس یک بیماری با التهاب دوره ای است که باعث ضخیم شدن پوست، تغییر رنگ آن به طیف سرخ رنگ و پوسته پوسته شدن سطح پوست می شود. این پوسته ها به صورت ورقه های پولکی نقره ای رنگ مشاهده شده و در برخی موارد به شدت ملتهب بوده و فرد در آن مناطق احساس خارش می کند.

پژوهشگران اعتقاد دارند وجود رابطه قوی بین افسردگی و بیماری های پوستی، به واسطه شرایط نامناسب فرد در اجتماع به دلیل ظاهر وی است. متاسفانه شرایط ظاهری پوست بیمار در این عارضه بسیار بد شکل بوده و این موضوع در تابستان ها که افراد در معرض نور خورشید قرار دارند بسیار بیشتر است. این بیماری خطری  برای اطرافیان ایجاد نکرده و واگیردار نیست ولی عموما افرادی که از این موضوع اطلاعی ندارند در مواجهه با بیماران مبتلا به پسوریازیس، واکنش های نامناسبی نشان می دهند که سبب سرخوردگی و تشدید افسردگی در این افراد خواهد شد.

در همین زمینه دکتر «راجر هو»، پژوهشگر و متخصص امراض پوستی و استادیار دانشکده پزشکی دانشگاه نیویورک، می گوید: «پسوریازیس واگیردار نبوده و بهتر است عموم مردم در مواجهه با افراد مبتلا به این عارضه، واکنش احساسی نشان نداده و کاملا طبیعی و مانند سایر افراد با این بیماران برخورد کنند.»

در این مطالعات بیش از ۱۲,۳۸۲ فرد بالغ مبتلا به پسوریازیس مورد بررسی قرار گرفته و مشخص شد که بیش از ۱۶.۵ درصد این افراد در خطر ابتلا به افسردگی قرار داشته و شانس ابتلا به افسردگی های حاد در این گروه از افراد، دو برابر بیشتر از سایرین است.

دکتر هو در رابطه با وجود ارتباط بین بیماری و شرایط نامناسب روحی بیماران مبتلا، می گوید: «در ابتدا ما فکر می کردیم خود این بیماری و روند پیشرفت آن با افزایش احتمال افسردگی مرتبط است ولی اکنون مشخص شد که روند پیشرفت بیماری ارتباطی با افسردگی نداشته و ویژگی های شخصی فرد بیمار و دیدگاه وی نسبت به خودش، در این مساله تاثیرگذار است.»

مرجع : خبرگزاری مهر
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
کلمات بیش از آنچه که شما تصور می کنید تاثیر گذارند. همیشه پیش از صحبت کردن فکر کنید.