جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۳ فروردين ۱۳۹۶ / ۰۱:۴۰
کد مطلب: 40434
۱
وزیر بهداشت عنوان کرد؛

سرنوشت طرح تحول سلامت در دولت آینده

سرنوشت طرح تحول سلامت در دولت آینده

به گزارش مهر، دکتر سید حسن هاشمی در پاسخ به این سئوال که اصلی ترین چالش در مسیر اجرای طرح تحول سلامت چه بوده است، گفت: قرار بود بیمه‌ها تجمیع و همه منابع ادغام شود و اختیار آن هم به وزارت بهداشت به عنوان متولی واگذار شود. دقیقا آنچه در سیاست‌های ابلاغی رهبری آمده و فکر می‌کردیم با مدیریت یکپارچه و در اختیار داشتن منابع بتوانیم سیاست‌ها را طوری تنظیم کنیم که درآمدها و هزینه‌ها با هم تناسب داشته باشد. البته در جاهایی هم به اختیار بیشتر نیاز داشتیم که از طرف دولت برای حمایت از حقوق مردم اعمال حاکمیت کنیم، این موارد در حوزه قوه قضائیه و اختیارات سازمان نظام پزشکی بود که آن هم اتفاق نیفتاد.

وی افزود: مهم‌ترین مشکلی که اتفاق افتاد این بود که تولیت وزارت بهداشت را نپذیرفتند، درست است که یکی از بیمه‌ها را به وزارت بهداشت واگذار کردند، اما این به معنای پذیرش تولیت نیست. باز هم نظام سلامت چند پارچه است، هم در ارائه خدمت و هم در خرید خدمت و تردید نکنید این شرایط ره به جایی نمی برد.

وزیر بهداشت ادامه داد: در مورد منابع هم قول وقرارها در حد حرف ماند، نه تجمیع منابعی صورت گرفت و نه منابع پایداری اختصاص یافت.

هاشمی با عنوان این مطلب که طرح تحول سلامت تنها به خدمات انجام شده منحصر نمی‌شود، افزود: از روز اول هم گفتم این طرح بزرگ منابع مالی پایدار و ایجاد یکپارچگی در تولیت و در عین حال ضمانت‌های قانونی نیاز دارد.

وزیر بهداشت گفت: این باعث سرشکستگی است که کشور ما از نظر اختصاص منابع به حوزه سلامت، همچنان از ۱۰۰ کشور اول دنیا عقب‌تر است. ما به رغم همه بزرگنمایی‌های رسانه‌ای، در حوزه سلامت هزینه نکرده‌ایم و مسبب آن هم برخی هم لباسی‌های ما هستند.

هاشمی در پاسخ به این سئوال که گفته می شود ادامه اجرای طرح تحول سلامت در دولت آینده منوط به ماندن او در سمت وزارت بهداشت است، اظهارداشت: اگر چنین باوری وجود داشته باشد، معلوم است خیلی موفق نبوده‌ام. من معتقدم سیستم باید کار کند، نه فرد. البته قبول دارم در کشور ما متاسفانه بسیاری از امور فرد محور است، ولی فکر می‌کنم اگر اراده دولت و مجلس بر گسترش خدمات باشد، درست است حضور یک فرد اثرگذار است، اما قطعا تعیین کننده نیست و امیدوارم اینطور باشد.

 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
برای اینکه دوستت داشته باشم و به تو احترام بگذارم، مجبور نیستم با تو هم عقیده باشم.