جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۴ / ۰۰:۱۴
کد مطلب: 31074
۰
فوق‌تخصص خون و سرطان :

سارکوم؛ سرطانی که ۲ هزار ایرانی را مبتلا کرده است

رضا ملایری در گفت‌وگو با فارس، گفت: سارکوم 2 درصد از سرطان‌ها را تشکیل می‌دهد به همین دلیل بسیار نادر است یا استخوان را درگیر می‌کند، یا بافت‌های نرم مثل عضله و مفصل را گرفتار می‌کند.

وی ادامه داد: این سرطان در اندام‌ها، دستها و شکم دیده شده و چون 60 درصد بروز آن در اندام‌ها بوده متخصصین ارتوپد در درمان آن نقش بسزایی دارند.

عضو مرکز خدمات تخصصی سارکوم پژوهشکده سرطان جهاد دانشگاهی گفت: دلیل ابتلا به این سرطان نامشخص است، تغییرات ژنی در آن دخیل است چرا که این تغییرات با آنکه زیاد نیست اما دیده شده است. مراکزی برای تشخیص این بیماری در کشورهای توسعه یافته ایجاد شده اما در کشور ما تاکنون به آن پرداخته نشده است.

ملایری افزود: اما به دلیل اینکه تخمین زده می‌شود 2 هزار نفر در کشور به این بیماری مبتلا شده باشند پژوهشکده جهاد دانشگاهی مرکز خدمات چند تخصصی سارکوم را ایجاد کرد و به مدت 6 ماه با حضور متخصصان ارتوپد، پاتولوژیست، جراح عمومی، رادیولوژیست، رادیوتراپی، فوق تخصص خون سرطان و روانشناس به ارائه خدمات به بیماران می‌پردازد.

وی افزود: تشخیص و درمان همه سرطان‌ها نیاز به کار تیمی دارد به همین دلیل در رابطه با این نوع سرطان نیز نیاز آن احساس می‌شود چرا که تشخیص به موقع آن در مراحل ابتدایی به درمان سارکوم منتهی می‌شود و شاید نیاز به قطع عضو نباشد.

وی ادامه داد: سارکوم در تمام گروه‌های سنی دیده شده و دارای علایمی مثل درد، التهاب و شکستگی‌های ناگهانی است معمولاً این نوع سرطان خیلی سریع به سایر اعضای بدن به ویژه ریه سرایت می‌کند.

فوق تخصص خون و سرطان گفت: برای تشخیص دقیق‌تر این سرطان اولین سمپوزیوم سالانه سارکوم در تهران 29 و 30 بهمن ماه از سوی پژوهشکده سرطان دانشگاهی برگزار می‌شود.

 

 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
تا حالا هيچ آدم قوى اى كه گذشته آسونى داشته باشه نديدم .