جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۴ بهمن ۱۳۹۳ / ۱۱:۱۵
کد مطلب: 28870
۰
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر اعلام کرد

20 درصد شاغلین محیط‌های صنعتی موادمخدر مصرف می‌کنند

علیرضا جزینی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره اقتصاد موادمخدر گفت: تحقیقی در سال 1383 در کشور انجام شد که براساس آن اعلام شد 10 هزار میلیارد تومان به کشور ما به علت موادمخدر و عوارض آن خسارت وارد شد.

وی افزود: خسارت در سه نوع دسته‌بندی شد. قسمت اول سهم مصرف‌کنندگان است که مبین هزینه‌های خرید و مصرف مواد و همچنین هزینه‌های ایاب و ذهاب جهت تهیه موادمخدر است که معادل 48.3 درصد مجموعه هزینه‌هاست.
بخش دوم سهم جامعه است و می توان به هزینه‌های آسیب‌های اجتماعی مانند افزایش طلاق، قتل، بیکاری، از دست رفتن سرمایه‌گذاری‌های زیربنایی، کاهش بهره‌وری و کاهش ساعت کار اشاره کرد که معادل 27.7 درصد مجموعه هزینه‌هاست.
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با بیان اینکه بخش سوم سهم دولت است و به هزینه‌های مقابله با عرضه، درمان، کاهش درآمد مالیاتی، کاهش مشارکت اجتماعی اشاره دارد، گفت: سهم دولت 24 درصد این هزینه 10 هزار میلیارد تومانی است.

جزینی ادامه داد: اقداماتی که باید در این زمینه انجام بدهیم این است که برنامه‌ریزی به منظور ضربه زدن به بنیان‌های اقتصادی قاچاق موادمخدر باید در دستور کار باشد و در این میان از چالش‌های مهم این حوزه توسعه آسیب‌های اجتماعی و کاهش بهره‌وری، افت تولید، از چرخه خارج شدن منابع تولید و در نتیجه بروز لطمه به اقتصاد کشور است.

وی در ادامه به اعلام نتایج جدیدترین شیوع شناسی اعتیاد در محیط‌های صنعتی پرداخت و گفت: به تازگی شیوع شناسی در محیط‌های صنعتی سراسر کشور انجام دادیم که براساس آن 20 درصد افراد شاغل در محیط‌های صنعتی موادمخدر مصرف می‌کنند.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر افزود: لزوم افزایش ریسک جرایم از طریق تصویب قوانین کارآمد در کشور، لزوم بازبینی قانون پولشویی و ضرورت برنامه‌ریزی جدی‌تر از سوی متولیان ذی‌ربط برای اجرای قانون پولشویی و همچنین آموزش پیشگیرانه در محیط‌های صنعتی و کارگری برای جلوگیری از کاهش بهره‌وری و افت تولید در این حیطه مدنظر ماست.
جزینی افزود: براساس گزارش سازمان ملل سود قاچاقچیان مواد 465 میلیارد دلار در دنیاست.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
شکست خوردن و زمین خوردن یک اتفاق است تسلیم‌شدن و بلندنشدن یک انتخاب است. نگذار انتخاب‌هایت اسیر اتفاق‌ها شود..!!!