پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳ - 28 Mar 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۲۹ فروردين ۱۳۹۳ / ۱۳:۲۳
کد مطلب: 23910
۱

کمک هاي مشاوره اي براي ترک سيگار

کمک هاي مشاوره اي براي ترک سيگار
مشکل اصلي شما چرايي افسردگي ودرمان آن است و پس از آن چگونگي ترک سيگار و در نهايت اين که آيا اين موضوع به خانواده گفته شود يا خير؟

به تشخيص چه کسي؟
البته اگر افسردگي تشخيص يک متخصص باشد و نه شما، به عنوان مشکل محسوب مي شود چراکه خيلي ها يک غم زدگي موقت را نيز افسردگي تلقي مي کنند؛ بنابراين توصيه مي شود با مراجعه به متخصص از شرايط و کيفيت بيماري واقعي خود مطلع شويد.

بگوييد يا نگوييد!
و اما در خصوص مصرف سيگار و اطلاع خانواده . بي شک والدين شما پس از شنيدن اين موضوع دچار تنش خواهند شد و چندان قابل پيش بيني نيست که چه واکنشي نشان دهند. متاسفانه برخي از واکنش هاي نادرست خود به تشديد مصرف، حالا چه سيگار يا هر ماده ديگري منجر مي شود و البته برخي والدين هم با تدبير و هوشمندي به بهبودي فرزند خود کمک مي کنند؛ بنابراين توصيه مي شود اگر احساس مي کنيد به تنهايي مي توانيد با مراجعه به متخصص روانپزشک و روانشناس ،افسردگي و مصرف سيگار خود را بهبود بخشيد اين کاررا بکنيد و چند ماهي فرصت دهيد تا بهبودي کامل حاصل شود ولي اگر چنين احساسي نداريد به دو روش ذيل مي توانيد از ديگران کمک بگيريد:
1 - از مشاور روانشناس خود بخواهيد با خانواده شما صحبت کند، موضوع را با آن ها درميان بگذارد و در ضمن تحت نظر وي درمان ادامه يابد.
2 - در صورتي که نمي خواهيد به مشاور مراجعه کنيد موضوع را با يکي از اعضاي خانواده خود که از ديگران با تدبيرتر و به اصطلاح اهل حل وفصل است ونه جر وبحث، در ميان بگذاريد تا با کمک وي بر مشکل فائق آييد. بهبود آسان است اگر...

با توجه به جوان بودن تان و اين که مدت کوتاهي است که سيگار مصرف مي کنيد، روند بهبودي شما نيز کوتاه وسريع خواهد بود ولي به يک شرط، که واقعا انگيزه کافي براي بهبودي داشته باشيد وآن هم در صورتي رخ خواهد داد که زندگي هدفمندي در پيش روي خود ترسيم کرده باشيد.

برنامه ريزي تحصيلي وشغلي و نظم بخشي به کارها، انرژي شما را متمرکز مي کند و باعث ارتقاي شما مي شود. شما در سن و شرايطي هستيد که براي ادامه زندگيتان بايد انتخاب مسير کنيد و بي شک اين امر تنش و اضطراب به دنبال دارد. دودلي وشک ، به همراه احساس بلاتکليفي و کلافه بودن و گاهي درماندگي و از يک سو موفقيت و شيريني انتخاب و ورود به فضاهاي جديد تحصيلي و شغلي همه و همه از خصوصيات اين دوره سني است پس خيلي نگران نباشيد اين فقط شما نيستيد که اين مشکلات را داريد بلکه طبيعت اين مسير اين گونه است.

با آرزوي بهبودي و روزهاي پر اميد براي شما.
رضا زيبايي- کارشناس ارشد روان شناسي باليني
خراسان
مرجع : روزنامه خراسان
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
با خودت صادق باش و نگران آنچه دیگران درباره ات فکر می کنند نباش . تعریفی را که آنها از تو دارند نپذیر ، خود ، خودت را تعریف کن