جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۹ تير ۱۳۹۳ / ۱۸:۱۰
کد مطلب: 25710
۰

رتبه بندي ۱۰ دانشگاه کشور از نظر توليد علم

به گزارش مهر، دکتر جعفر مهراد با اعلام اين خبر افزود: اگر بخواهيم ميزان توليدات علمي کشور را بر حسب دانشگاه ها در اسکوپوس محاسبه کنيم از آنجا که دانشگاه آزاد اسلامي تنها از يک نام استفاده مي کند و توليدات واحدهاي تابعه به صورت يکپارچه تحت عنوان دانشگاه آزاد اسلامي قرار مي گيرد، رتبه نخست توليد علم را در اختيار دارد.

اين دانشگاه از بدو تاسيس تاکنون 37 هزار و 618 مقاله در اسکوپوس داشته است که بر اين اساس 13.93 درصد از توليد علم کشور به دانشگاه آزاد اسلامي اختصاص دارد. دانشگاه تهران با توليد 27 هزار و 693 مقاله، از بدو تاسيس تاکنون مقام دوم را به دست آورده است. سهم دانشگاه تهران از کل توليد علم کشور 10.25 درصد است. رتبه سوم در اختيار دانشگاه علوم پزشکي تهران است.

سهم توليد اين دانشگاه از کل توليد علم ايران 8.08 درصد و ميزان توليدات علمي آن 21 هزار و 838 مقاله است. مهراد خاطر نشان کرد: رتبه ۴ و ۵ به ترتيب به دانشگاه صنعتي شريف و دانشگاه صنعتي اميرکبير تعلق دارد. ميزان توليدات علمي اين ۲ دانشگاه بزرگ صنعتي کشور به ترتيب 16 هزار و 908 مقاله ( 6.26 درصد از کل توليد علم ايران) و 14 هزار و 938 مقاله ( 5.53 درصد از کل توليد علم ايران ) است.

رئيس مرکز منطقه اي اطلاع رساني علوم و فناوري گفت: دانشگاه تربيت مدرس با توليد 14 هزار و 112 مقاله (5.22 درصد از کل توليد علم دانشگاه ها و مراکز تحقيقاتي کشور) رتبه ششم توليد علم ايران را در اختيار دارد.

وي با بيان اين که رتبه دانشگاه علم و صنعت ايران در بين دانشگاه هاي توليد کننده علم ۷ است، ادامه داد: اين دانشگاه با توليد 4.22 درصد از کل توليد علم ايران 11 هزار و 390 مقاله از بدو تاسيس تاکنون در نظام استنادي اسکوپوس ثبت و نمايه سازي کرده است. دانشگاه شيراز و دانشگاه صنعتي اصفهان نيز به ترتيب 10 هزار و 630 مقاله و 8 هزار و 370 مقاله توليد کرده اند.

سهم دانشگاه شيراز از کل توليد علم ايران 3.93 درصد و سهم دانشگاه صنعتي اصفهان از کل توليد علم ايران 3.1 درصد است.
دکتر جعفر مهراد ادامه داد: بدين ترتيب رتبه دانشگاه شيراز 8 و رتبه دانشگاه صنعتي اصفهان 9 است. دانشگاه فردوسي مشهد با کسب رتبه 10 بالغ بر 8 هزار و 165 مقاله در اسکوپوس نمايه سازي کرده است. سهم توليد اين دانشگاه از کل توليد علم ايران 3.02 درصد است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
زندگی آنقدر ابدی نیست که هر روز بتوان مهربان بودن را به فردا موکول کرد