شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۰ / ۱۹:۰۷
کد مطلب: 9167
۰
۱

انجام 450 عمل جراحی چشم در یک روز

 رئیس بیمارستان فارابی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به انجام 400 تا 450 عمل جراحی در یک روز گفت: برنامه ای تحت عنوان جهاد خدمت رسانی در این بیمارستان طراحی شد که 20 فوق تخصص چشم پزشکی 400 تا 450 بیمار چشمی را تحت عمل جراحی قرار دهند.

به گزارش مهر، دکتر محمود جباروند در نشست خبری در بیمارستان فارابی گفت: این اعمال جراحی شامل جراحی آب مروارید، جراحی عیوب انکساری، جراحی ویتره و رتین (شبکیه) و موارد اورژانس است.
وی افزود: بیمارستان فارابی به عنوان قطب علمی چشم پزشکی در سال 89، بیش از 600 هزار بیمار را ویزیت کرده و 60 هزار عمل جراحی در این بیمارستان انجام شده است. 
جباروند گفت: جهت پاسخگوئی به نیازهای مردم و برنامه ای طراحی شد که توانمندی بیمارستان را افزایشبدهیم و اعمال جراحی را به روز کنیم، به این خاطر در اولین پنجشنبه اسفند ماه سال 90 برنامه ای تحت عنوان جهاد خدمت رسانی طراحی کردیم که در این روز با همکاری اساتید فوق تخصص بیمارستان فارابی و سایر بخشهای بیمارستان بیش از 400 بیمارچشمی را تحت عمل جراحی قرار دهیم.
وی هدف از این طرح را بروز رسانی اعمال جراحی بیماران و خدمت رسانی به آنان و اینکه هیچ بیماری در نوبت عمل جراحی نباشد برشمرد و گفت: ارزیابی توانمندی بیمارستان فارابی در مواقع بحران یکی از اهداف این طرح بود. با این طرح ما به نقاط قوت و ضعف خود پی خواهیم برد و از نتایج آن جهت برنامه های آتی استفاده می کنیم.
رئیس بیمارستان فارابی اظهار داشت: در این برنامه 20 استاد فوق تخصص چشم پزشکی اعمال جراحی را انجام خواهند داد که این اعمال جراحی هم از نظر کیفیت و هم از نظر کمیت استاندارد خواهند بود. اعمال جراحی از ساعت 8 صبح امروز آغاز شده است و برنامه ریزی شده که تا ساعت 7 شب به پایان برسد.

وی تاکید کرد: برنامه اعمال جراحی امروز جنبه آموزشی ندارد و دستیاران و فلوشیپ ها در این برنامه شرکت نخواهند داشت و تمام اعمال جراحی توسط اساتید فوق تخصص انجام خواهد گرفت. اساتیدی که در این برنامه شرکت دارند همگی از حرفه ای ترین جراحان دنیا هستند و بیمارستان فارابی به عنوان یکی از مجهزترین بیمارستان های چشم پزشکی در دنیا از نظر متخصصان و نیروی انسانی مشکلی ندارد.
جباروند خاطرنشان کرد: چنین آمار جراحی با این کیفیت و این تجهیزات در هیچ یک از مراکز دنیا وجود ندارد و  بیمارستان دارای 29 تخت جراحی است که این در نوع خود در دنیا بی نظیر بوده و از نظر آموزش و پژوهش و درمان یک مرکز نمونه است.
وی شایع ‌ترین عمل‌های جراحی چشم در ایران گفت: اعمال جراحی آب مروارید و عیوب انکساری از شایع‌ترین عمل‌های جراحی چشم در ایران هستند پس از آن اعمال جراحی گلوکوم، استرابیسم و بیماری‌های شبکیه شیوع زیادی دارد.
رئیس بیمارستان فارابی در پاسخ به این پرسش که با توجه به انجام 450 عمل جراحی چشم طی یک روز رکورد انجام این اعمال جراحی طی 24 ساعت شکسته می‌شود، گفت: با وجود آن که با انجام 400 تا 450 عمل جراحی رکورد این اعمال جراحی طی یک روز شکسته می‌شود تمرکز ما بر خدمت‌رسانی است. پیش از این در کشور هند 250 تا 300 بیمار و طی یک روز تحت عمل جراحی چشم قرار گرفتند البته این کار در کمپ‌ها و چادرها عملیاتی شد.

وی با اشاره به موفقیت‌های بیمارستان فارابی در عرصه پژوهش گفت: بیشترین مقالات پژوهشی درباره چشم در مجلات معتبر دنیا از این بیمارستان به چاپ رسیده است و تنها در سال گذشته 120 مقاله از این مرکز درمانی در مجلات معتبر دنیا به چاپ رسید.
جباروند درباره اعمال تحریم‌ علیه ایران گفت: این تحریم‌ها تاثیری بر خدمت‌رسانی ما به مردم نداشته است و می‌توانیم 400 عمل جراحی را در طی یک روز انجام دهیم.

         
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

شهرام
از این عملها که انجام دادید چند درصد موفقیت امیز بوده است ؟
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
برای موفقیت لازم نیست نابغه باشی فقط کافیه یه قدم جلوتر باشی/ انیشتن