چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۶:۵۱
کد مطلب: 37860
۰

همایش روانشناسی فرهنگی برگزار می‌شود

محمدحسین ایمانی خوشخو رییس دانشگاه علم و فرهنگ به روابط عمومی این همایش گفت: همایش بین‌المللی "روانشناسی فرهنگی" با هدف شناسایی و بررسی کمی و کیفی تأثیر فرهنگ بر مولفه‌های روانشناختی انسان معاصر از سوی معاونت دانشجویی، فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار و فراخوان و جزییات همایش در آینده نزدیک برای اطلاع پژوهشگران و علاقه‌مندان اعلام می‌شود.

او با تأکید بر اهمیت "روانشناسی فرهنگی" در دنیای معاصر، اظهار کرد: با این‌که مبحث روانشناسی فرهنگی سابقه و پیشینه طولانی ندارد، پژوهش‌های متعدد و متنوعی در دیگر کشورها در این موضوع انجام شده، اما در کشور ما هنوز روانشناسی فرهنگی مورد توجه لازم قرار نگرفته و پژوهشی درباره آن انجام نشده است. جای خالی نگاه علمی و پژوهشی به این مبحث با توجه به شرایط زندگی و فشارهای روانی انسان معاصر در عصر اطلاعات و ارتباطات احساس می‌شود و بر همین اساس دانشگاه علم و فرهنگ تلاش می‌کند با مشارکت و همراهی پژوهشگران، استادان، مراکز علمی، فرهنگی و نهادهای مسوول با برگزاری نخستین همایش "روانشناسی فرهنگی"  توجه جامعه علمی و دانشگاهی و همچنین مردم را به این موضوع  معطوف کند.

رییس دانشگاه علم و فرهنگ پرداختن به روانشناسی فرهنگی با توجه به مشخصه‌های یک فرهنگ را ضروری دانست و ادامه داد: تنوع و تفاوت‌های فرهنگی، ضرورت و اهمیت بررسی تأثیر هر فرهنگ بر مولفه‌های روانشناختی را یادآور می‌شود و اگر تنوع فرهنگی وجود دارد، تنوع روانشناسی فرهنگی نیز مفهوم پیدا می‌کند. بنابراین بررسی و شناسایی تأثیر فرهنگ ایرانی - اسلامی بر ابعاد روانشناختی انسان معاصر نیز می‌تواند در این همایش مورد توجه جدی قرار گیرد.

ایمانی‌خوشخو گفت: این همایش می‌تواند نقطه آغازی برای ارتباط بین پژوهشگران، استادان، دانشجویان، سیاستگذاران و مسوولان باشد و با پرداختن به محورهایی مانند خانواده - آسیب‌های اجتماعی، جامعه، اخلاق و قانون - دین و معنویت و ... با نگاه روانشناسی فرهنگی، زمینه‌ها و پایه‌های پژوهشی را نیز برای نهادهایی مانند مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، شورای تحول علوم انسانی و ... فراهم کند.

 

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
زندگی آنقدر ابدی نیست که هر روز بتوان مهربان بودن را به فردا موکول کرد