جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۳ شهريور ۱۳۹۲ / ۱۱:۱۵
کد مطلب: 19112
۱
۶

توصیه‌هایی برای کنکور ارشد مدیریت بازرگانی +جدول + تحلیل

در این مطلب ضمن ارائه جدولی از میزان مطالعه،تاریخ شروع و شرکت یا عدم شرکت در کلاس و آزمون از رتبه‌های برتر سال‌های 91 و 92 کنکور کارشناسی ارشد مدیریت (گرایش بازرگانی) به بیان تحلیل و نکات مهمی حول چگونگی و روش مطالعه در ایام آمادگی کنکور می‌پردازیم .

رتبه

شرکت در آزمون/کلاس

تاریخ شروع مطالعه

متوسط ساعت مطالعه روزانه

7

بلی - خیر

اواخر شهریور

7

11

بلی – بلی

27 آبان

5-6

21

بلی - خیر

اواسط تابستان

6

26

بلی - خیر

اوایل شهریور

8


لینک کامل مصاحبه‌ها از این آدرس قابل دسترسی است .

رتبه

شرکت در آزمون/کلاس

تاریخ شروع مطالعه

متوسط ساعت مطالعه روزانه

7

بلی - خیر

اواخر شهریور

7

11

بلی – بلی

27 آبان

5-6

21

بلی - خیر

اواسط تابستان

6

26

بلی - خیر

اوایل شهریور

8

91

بلی - خیر

اواخر آبان

9

5

خیر – خیر

10 تیر

6

8

بلی – خیر

29 شهریور

4

12

بلی – بلی

شهریور

5-6

24

خیر – خیر

26 شهریور

10

30

بلی – بلی

اواخر تیر

6

30

بلی – خیر

اوایل مهر

4

33

خیر – خیر

اواسط تیر

3

60

بلی – خیر

تیر

5


نکات قابل توجه :
واضح است که نمی‌توان نسخه‌ی یکسانی از این اطلاعات استخراج کرد و برنامه هر کس تا حدود زیادی به خود فرد بستگی دارد . در نظر داشته باشید برخی از این افراد سال دومی هستند ، برخی نیز از رشته های دیگر وارد این رشته شده‌اند. کیفیت مطالعه نیز در مصاحبه قابل اندازه‌گیری نیست پس کم و کیف مطالعه به هیچ وجه قابل الگوبرداری از دیگران نیست و هدف از ارائه این آمار نیز اثبات همین نکته بود .

آزمون بدهیم یا نه ؟
در کل آزمون و کلاس ابزار هستند و استفاده از آن‌ها به شرایط خودتان بستگی دارد . نکته مهم و بدیهی (!) این است که برای بهره بردن از آزمون حتما باید توانایی هماهنگی با بودجه بندی را داشته باشید مگر نه هیچ فایده ای ندارد . در کل راه حل میانه برای آزمون می‌تواند این باشد که سه آزمون آخر آموزشگاه‌ها یا تک آزمون آخر را شرکت کنید.به هر حال تجربه‌ی نشستن روی صندلی آزمون در روزهای نزدیک به کنکور تجربه‌ی خوبی‌ست .

کلاس برویم یا نه ؟

این نیز مانند آزمون به شرایط خودتان بستگی دارد . چند نکته : اگر در درسی خیلی ضعیف هستید تا حدی که حتی نسبت به شروع مطالعه آن نیز رغبتی ندارید و پشتکار لازم را هم در خود نمی‌بینید کلاس باعث صرفه‌جویی در وقت شما و یادگیری بهینه می‌شود . دروسی که معمولا هر ساله سوالات استاندارد و تکراری دارند مثل ریاضی ، تحقیق در عملیات و تا حدودی مدیریت مالی گزینه‌های مناسبی برای کلاس هستند . دروسی که بین تشریحی و تستی خواندن آن تفاوت زیادی هست و نکات تستی در آن اهمیت بالایی دارد مانند تحقیق در عملیات.
در مصاحبه‌ها نیز اکثرا به کلاس تحقیق در عملیات اشاره کرده‌بودند. طبق پرس و جو‌ها کلاس‌های مهندس یگانه(برای اطلاع بیشتر سایت خانه مدیریت مهام را ببینید) در این زمینه مفید هستند .

انتخاب دروس استراتژیک و درصدهای مورد نظر:
 نگاهی به کارنامه‌های افراد نشان می‌دهد که عموما این افراد از لحاظ بار علمی تفاوت چندانی با باقی افراد ندارند ! نکته مغفول این است که حتما باید نقاط قوت خود را تا درجه اطمینان کامل ، تقویت کنید ! کارنامه‌ها به خوبی گویای این مطلب هستند که هر شخصی با تمرکز روی چند درس مشخص ، جهش قابل توجهی در تراز خود ایجاد کرده‌ است . نکته بعدی توجه به دروسی است که میانگین افراد در آن تقریبا بالاست .
مصداق بارز این نکته درس اقتصاد است . اقتصاد از دروسی است که به هیچ وجه نمی‌توان آن را کنار گذاشت.حتما برای کسب رتبه‌ی متوسط به بالا ، باید به این درس توجه کافی داشته باشید . نکات این درس زیاد هستند و کاملا فرار.پس مرور چندباره در این درس اکیدا توصیه می‌شود چون بر خلاف ظاهر تحلیلی-ریاضی خودش به طرز عجیبی فرار است .
این مورد را حتما رعایت کنید تا سر جلسه غافلگیر نشوید . انتخاب باقی دروس استراتژیک با خودتان است ، بعضی‌ها ترکیب زبان ، تئوری و تحقیق در عملیات را انتخاب می‌کنند برخی زبان ، تئوری ، مالی (با کسب میانگین معمول از دروس دیگر ) یا ریاضی ، تئوری و اقتصاد (درصد خیلی بالا ) و ... . معمولا انتخابی استراتژیک است که میانگین درصد در آن درس پایین است ، مانند زبان.در غیراین صورت درصد هدف خود را خیلی بالاتر از درصد میانگین باید قرار دهید . مثلا درس اقتصاد یا بازاریابی. به هر حال تعیین دقیق نقاط قوت خود و بارز کردن آن‌ها از موارد ابتدایی و مهم برنامه‌ریزی شماست .

درس و تست با هم یا جدا از هم ؟
 برای پاسخ به این سوال نظر شما را به نکته‌ای که رتبه 5 کنکور مطرح کرده جلب می‌کنم : به هیچ وجه نباید درس خوندن رو از تست زدن جدا کنیم. این برنامه که تابستون درس بخونم و از پاییز تست زدن رو شروع کنم اشتباه بزرگیه. اگر فقط درس بخونیم هیچ محکی وجود نداره که نشون بده چیزایی که خوندیم رو درست درک کردیم یا نه. تازه نکته ­های کنکور توی متن درس مطلقا برجسته نمیشن. تست زدن یعنی درگیر شدن با موضوع و عمیق تر فهمیدنش و به خاطر سپردنش و به کار بردنش. پس یه فصل بخونیم و تستاشو بزنیم. بعد برگردیم و نکات تازه ای که پیدا کردیم رو یادداشت کنیم، و بریم سر فصل بعدی.

لزوم رابطه با کنکوری‌های موفق
 این مورد بسیار مهم است . سعی کنید در طول کنکور با یک کنکوری موفق یا حدالامکان با تجربه ارتباط داشته‌باشید . مطالعه برای کنکور یک فرآیند فرسایشی است و نیاز به تجدید قوا دارید . رابطه با کنکوری‌ها در شرایطی که خسته شده‌اید کاملا راهگشا است و تلنگر خوبی برای ادامه راه می‌باشد . درباره درس بازاریابی اکثر رتبه برتری‌ها روی کتاب مناجاتی علاوه بر کتاب سه استاد تاکید کرده‌اند .



سایت مدیر
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

تقدسي
سلام خيلي عالي بود
يگانه
سوالات مهمكنكور رشته مديريت بازرگاني روداريد
میلاد
البته لینک اصلی این مطلب این جاست نه سایت مدیر

http://arshadkade.blogsky.com/1392/05/04/post-11/
بهنام
Iran, Islamic Republic of
من برای شرکت درکارشناسی ارشد نیازبه یک مشاور دارم
الهام
Romania
سلام ...من دانشجوی ترم 5 مدیریت هستم و ممنون میشم برای خواندن دروس کنکور ارشد از الان من را راهنمایی کنید.
گندم
Iran, Islamic Republic of
ببخشید میخواستم چن تا کتاب خوب بهم معرفی کنین برا ارشد بخونم
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
هرگز با آدم نادان مجادله نكنيد، تماشاگران ممكن است نتوانند بين شما را تشخيص دهند