جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۴ / ۱۸:۱۷
کد مطلب: 36014
۱
قائم مقام وزیر بهداشت:

90 هزار نفر در سال به سرطان مبتلا می‌شوند/ سالانه 180 هزار ایرانی می‌سوزند

به گزارش آنا، محمد هادی ایازی، قائم مقام وزیر بهداشت، در هفتمین همایش بین‌المللی بنیاد بیماری‌های نادر اظهار کرد: ما روزانه با پدیده های جدیدی در حوزه سلامت مواجه هستیم برای مثال تا چند سال گذشته کسی نمی دانست بیماری بنام «زیکا» وجود دارد اما متاسفانه این بیماری در حال حاضر در جهان دیده شده و جان انسان را می‌گیرد.

وی افزود: بر اساس آماری که کمیته سرطان اعلام کرده است سالانه نزدیک به 90 هزار ایرانی در سال به سرطان مبتلا می‌شوند که این تنها یکی از بیماری‌های صعب العلاج است.

ایازی عنوان کرد: هم چنین کمیته ملی سوختگی نیز اعلام کرده است سالانه 150 تا 180 هزار ایرانی می‌سوزند و متاسفانه 3 هزار نفر جان خود را از دست می‌دهند و این در حالی است که در برخی از مواقع ما به دلیل ایمن نبود کلاس‌ها شاهد سوختن برخی دانش آموزان در مدارس هستیم مانند دانش آموزان شین‌آباد که در حال حاضر دیگر نمی‌توان سلامتی را به آنها برگرداند.

قائم مقام وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنانش درباره شیوع بیماری های نادر، عنوان کرد: متاسفانه در حال حاضر 4 هزار ایرانی از بیماری EB(بیماری نادر پوستی) رنج می برند که متاسفانه این بیماران تحت پوشش بیمه نیستند و علاوه بر درد بیماری از درد مخارج درمان نیز رنج می‌برند.

وی افزود: یکی از مشکلات اصلی ما در حوزه بیماری‌های نادر این است که به علت نادر بودن به موقع قابل تشخیص و شناسایی نیستند که اگر پزشکان بتوانند در زمینه شناخت این بیماری‌ها اطلاعات مناسبی کسب کنند بسیاری از مشکلات برطرف می‌شود.

ایازی تغییر سبک زندگی را یکی از عوامل کاهنده بار بیماری ها در جامعه دانست و گفت: اگر مردم سبک زندگی خود را تغییر دهند و اقدامات پیشگیرانه را در اولویت قرار دهند می‌توانیم با مشارکت سازمان های مردم که در کشور ما نیز بسیار فعال هستند اقدامات موثری انجام داد.

در ادامه این مراسم، دکتر علی دوادیان،مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر اظهار کرد: مدرسه دانا از سطح ابتدایی تا پیش‌دانشگاهی توانسته زمینه تحصیل بیماران نادر در کنار سایر دانش آموزان سالم را فراهم کند و هم اکنون در تلاشیم طی پروتکلی که با دانشگاه ارمنستان خواهیم بست بتوانیم دانشگاهی را برای این اشخاص در کشور تاسیس کنیم.

وی افزود: در حال حاضر حدود 200 بیمار نادر در این مدارس مشغول به تحصیل هستند که امید است بتوانند به مدارج بالاتر دست پیدا کنند.

مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر در ادامه عنوان کرد: از آغاز افتتاح بنیاد 120 پزشک به صورت رایگان بیماران را مورد معاینه و بررسی قرار می‌دهند و همواره در کنار ما هستند.

داودیان در بخش دیگری از سخنانش با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی براینکه بیمار به جز رنج بیماری نباید دغدغه دیگری داشته باشد، اظهار کرد: همه باید قدر سلامتی خود را بدانیم و باید توجه داشته باشیم که یک بیمار نادر چندین برابر یک فرد بیمار از بیماری خود رنج می برد که نیاز به توجه دولت، بیمه ها و خیرین دارد.

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
هیچوقت برای تبدیل شدن به کسی که میخواستین باشین دیر نیست... فقط کافیست اولین قدم را بردارید.