جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۵ خرداد ۱۳۹۴ / ۰۹:۰۴
کد مطلب: 31154
۱

ارتباط آلودگی هوا و ابتلا به اوتیسم در کودکان

ارتباط آلودگی هوا و ابتلا به اوتیسم در کودکان
به گزارش مهر، دکتر «ایولین تالبوت»، استاد اپیدمیولوژی و سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «اختلال بینایی اوتیسم، شرایطی بلندمدت است که درمانی ندارد و گزینه های درمانی آن بسیار محدود است، از اینرو باید فوراً هر گونه عوامل پرخطری که ما قادر به کاهش آن هستیم، نظیر آلودگی، را شناسایی کنیم.»

در این مطالعه تیم تحقیق خانواده های مبتلا و غیرمبتلا به اختلال اوتیسم بینایی را تحت بررسی قرار دادند. آنها به اطلاعات مفصلی در مورد محل زندگی مادر در طول بارداری و بعد از آن دست یافتند و قرارگیری مادران در معرض نوعی آلودگی موسوم به PM۲.۵ را مورد ارزیابی قرار دادند.

این نوع آلودگی به ذرات یافت شده در هوا اشاره دارد که قطر آن کوچک تر از ۲.۵ میکرومتر یا یک سی اُم میانگین قطر موی انسان است. PM۲.۵ متشکل از گرد و غبار، خاک، دوده و دود است. به دلیل اندازه کوچک آن، این نوع آلودگی می تواند به شدت به ریه ها رسیده و وارد جریان خون شود. اختلال اوتیسم بینایی، مشکلی است که معمولا در ابتدای دوران کودکی بروز می کند.

نمونه های گزارش شده این بیماری در طول دو دهه گذشته، تا ۸ برابر افزایش یافته است. این باور وجود دارد که هم عوامل ژنتیکی و هم عوامل زیست محیطی بر بروز این بیماری تاثیر دارد.
طبق یافته محققان، طبق میزان قرارگیری کودک در معرض غلظت PM۲.۵ در طول دوران بارداری مادر و دو سال اول زندگی کودک، هر چقدر میزان قرارگیری در معرض این آلودگی بیشتر باشد احتمال ابتلای کودک به بیماری اوتیسم بینایی ۱.۵ برابر افزایش می یابد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
با خودت صادق باش و نگران آنچه دیگران درباره ات فکر می کنند نباش . تعریفی را که آنها از تو دارند نپذیر ، خود ، خودت را تعریف کن