جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۵ / ۱۳:۵۵
کد مطلب: 39129
۲
عامل پیوند قلب‌ها، نگاه افراد به یکدیگر است

روانشناسی زن محبوبیت و روانشناسی مرد مقبولیت است

روانشناسی زن محبوبیت و روانشناسی مرد مقبولیت است
به گزارش خبرگزاری دانشجو از مشهد، حجت‌الاسلام سید مهدی واعظ موسوی شب گذشته در جشنواره مسیر خوشبختی ویژه مجردین در تالار رازی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد مقدس، با بیان این‌که جوانان برای ازدواج نیاز به آگاهی دارند، به این خاطر که با افزایش آگاهی قدرت و توانمندی در افراد ایجاد می‌شود، گفت: افراد احساس نیاز به آگاهی را در زمینه‌های مختلف به جز ازدواج درک می‌کنند و زمانی که زندگی آنان به مرز طلاق می‌رسد، تازه به دنبال کسب اطلاعات در خصوص زندگی مشترک می‌باشند.

این کارشناس و مشاور مسائل خانواده، در ادامه سخنان خود به اهمیت شناخت زوجین از یکدیگر در موفقیت ازدواج، اشاره و افزود: روان‌شناسی زن محبویت است و روان‌شناسی مرد مقبولیت می‌باشد، دانستن این دو نکته مهم، کلید طلایی زندگی مشترک افراد است.

مردها باید به این نکته مهم که هر مسئله‌ به حس محبوبیت زن لطمه بزند، زندگی را خراب می‌کند توجه کنند؛ برخی مردها قادر نیستند احساس خود نسبت به همسرانشان را بیان کنند که مقصر اصلی این مشکل مادران این مردها می‌باشند.  

 

مادران به جای ارائه خدمات به فرزندان، ابراز محبت کنند

وی با اشاره به این‌که مادران امروز به جای محبت به فرزندان خود خدمات ارائه می‌کنند، تصریح کرد: دادن خدمات بدون ابراز محبت، توقع در فرزندان ایجاد می‌کند.

مردان امروز ما با محبت بیگانه هستند و قدرت ابراز آن را نسبت به همسران خود ندارند و این رفتار اشتباه خود را این‌گونه توجیه می‌کنند که زنان آنان جنبه بروز احساسات عاطفی ما را ندارند؛ در صورتی که مرد باید به همسر خود مهرورزی کند و همچنین مهارت مدیریت زندگی را نیز داشته باشد.

برخی مردها هنر مهرورزی به همسر خود را ندارند؛ اما به آنان دائما امتیاز می‌دهند و در نهایت مشکلات این زوجین حل نمی‌شود.

 حجت‌الاسلام واعظ موسوی تاکید کرد: زن دوست دارد که مردی مقتدر داشته باشد و بر عکس به داشتن همسری که زود عصبانی می‌شود، افتخار نمی‌کند؛ اما مردها به این مسائل بی‌توجه می‌باشند.

مرد باید محکم باشد تا همسرش با اطمینان به او تکیه کند و در این صورت زن احساس آرامش می‌کند.

 وی با اشاره به این نکته که اکثر مردها از اطاعت نکردن همسرانشان گله دارند، گفت: دلیل این مسئله این است که آنان مدیریت زندگی مشترک را نیاموخته‌اند. متاسفانه نسل امروز ما خوب تربیت نشده است، تاجایی که پسران نسل سوم قوامیت ندارند. در صورتی که فرآینده تربیت پسران باید طوری باشد که سن 21 سالگی منتهی به قوامیت در آنان شود.

 

علت تربیت نامناسب نسل سوم، کمتر فرزندآوری است

حجت‌الاسلام واعظ موسوی تربیت بد نسل سوم را در فرزندآوری کمتر دانست و گفت: والدین به خاطره کمی فرزندان، خدمات بیشتری به آنان داده است و در نتیجه جوانان متوقع شده‌اند. در صورتی که نسل گذشته به دلیل خانواده پر جمعیت مسائل خود را به تنهایی حل می‌کرد و اکنون می‌ببینیم که این نسل تحت حمایت کسی نمی‌باشند و کاملا مستقل اند.

 این کارشناس و مشاوره مسائل خانواده با تاکید بر این نکته که مسائل خانواده و تربیت فرزندان با موعظه حل نمی‌شود، خاطرنشان کرد: مشکل ما در مکانیسم تربیتی است و این‌که بخواهیم، این مسائل را با موعظه و آموزش حل کنیم، اشتباه است.

 وی بیان داشت: موعظه و آموزش در خصوص حل مشکلات تربیتی و خانواد لازم است؛ اما به نظر من بهتر که مکانیسم تعلیم و تربیت خانواده و آموزش و پرورش تغییر کند، با این اتفاق آمار طلاق نیز کاهش می‌یابد.

 

نسل سوم سرگردان است؛ نه سالار!!

 حجت‌الاسلام واعظ موسوی به این سخن که «نسل سوم سالار است» انتقاد کرد و افزود: این سخن دروغ این دهه می‌باشد به این خاطره که والدین به جای آنان فکر و تصمیم‌گیری می‌کنند. من به این نسل سوم، نسل سرگردان می‌گویم به این دلیل که تکلیفش با خودش روشن نمی‌باشد.

 این کارشناس و مشاوره مسائل خانواده یکی از دلایل افزایش طلاق را مستقل نبودن نسل حاضر دانست و تاکید کرد: والدین باید فرزندان خود با مسائل زندگی درگیر کنند و افرادی مستقل تربیت کنند.

 وی با اشاره به این مسئله که مادران باید به فرزندان خود مهرورزی کنند، گفت: ابراز محبت مادران به فرزندانشان، آنان را از آلوده شدن، در ناهنجاری‌های اخلاقی و همچنین آسیب‌های اعتقادی محافظت می‌کند. متاسفانه برخی مادران بیان احساسات عاطفی به فرزندان خود را نوعی لوس‌بازی می‌دانند.

برخی از زنان به جای مادر بودن مربی فرزند خود هستند، با این اشتباه است بدانید که پیش نیاز تعلیم و تربیت فرزندان رحمانی بودن، مادران است.  

 

عامل پیوند قلب‌ها، نگاه افراد به یکدیگر است

حجت‌الاسلام واعظ موسوی با بیان این موضوع که عامل پیوند قلب‌ها، نگاه افراد به یکدیگر است، متذکر شد: قلب لوح نگاه می‌باشد، متاسفانه امروز به خاطره استفاده زیاد از موبایل افراد خانواده کمتر یکدیگر را می‌بینند.

 این کارشناس و مشاوره مسائل خانواده در انتقاد از روش تربیتی آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در مدارس ما مهارت تست‌زنی آموزش داده می‌شود؛ اما در زمینه مهارت زندگی صحبتی نمی‌شود.

 وی با بیان این موضوع که در جامعه، خانواده متعالی، متعادل و نامتعادل وجود دارد، گفت: بیشترین مراجعین به مشاوره از خانواده نامتعادل می‌باشند، به این خاطره که زوجین رفتارهای عاقلانه‌ای ندارند و با یکدیگر به دعوا تحریک می‌کنند.

 این کارشناس مسائل خانواده در پایان گفت: جوانان ما خوشبختی را در بیرون جستجو می‌کنند، این در حالی است که خوشبختی در درون آنان است.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
با خودت صادق باش و نگران آنچه دیگران درباره ات فکر می کنند نباش . تعریفی را که آنها از تو دارند نپذیر ، خود ، خودت را تعریف کن