سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ - 19 Mar 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۵ / ۱۱:۳۷
کد مطلب: 40415
۱

جزئیات تغییر مهم در وضعیت هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان

جزئیات تغییر مهم در وضعیت هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان
 

نعمت‌الله موسی‌پور معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه فرهنگیان در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت:‌ یکی از اتفاقات مهم که در روزهای پایانی سال در دانشگاه فرهنگیان افتاد،‌ این بود که وزارت علوم طی بخشنامه‌‌ای به این دانشگاه اجازه داد، اعضای هیأت عملی تطبیق‌یافته را به وزارت علوم معرفی کند که احکام این اعضاء به تأیید هیأت ممیزه وزارت علوم برسد و در واقع عضو هیأت علمی مورد تأیید وزارت علوم شوند.

وی با بیان اینکه این موضوع طی سه سال گذشته در دانشگاه فرهنگیان پیگیری شد، افزود: در سال 93 از طریق هیأت امنا مجوزی گرفتیم و در پایان همان سال، وضع استخدامی مدرسان دانشگاه فرهنگیان را به هیأت علمی تطبیق‌یافته تغییر دادیم. 

موسی‌پور ادامه داد: این تغییر وضعیت از این حیث که مدرسان به هیأت علمی تبدیل شده بودند شرایط خوبی را ایجاد می‌کرد ولی خیلی زود مشخص شد که اعضای این هیأت علمی در خیلی از موارد که وزارت علوم برای اعضای هیأت علمی امتیازاتی قائل شده است، از امتیازی برخوردار نیستند. 

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه بر این اساس به دنبال آن بودیم که هیأت عملی دانشگاه فرهنگیان بر اساس هیأت علمی که در وزارت علوم مطرح است پیگیری شود، گفت: زمانی که برای هیأت علمی مورد قبول وزارت علوم پیگیری کردیم با موضوع کاملاً روتین و معمولی در وزارت علوم مواجه شدیم مبنی بر اینکه کارشناسان می‌توانند به هیأت علمی تبدیل وضعیت شوند.

وی افزود: بر این اساس پرونده برخی از اعضای دانشگاه که شرایط معمول را برای تبدیل وضعیت داشتند، بررسی شد و تا کنون 50 نفر از این طریق توانسته‌اند هیأت علمی شوند ولی کفایت نمی‌کرد زیرا اعضای ما قریب به 800 نفر بودند و حداکثر 50 نفر توانسته بودند تبدیل وضعیت شوند.

موسی‌پور با بیان اینکه رایزنی‌های متعددی طی سال‌های 94 و 95 انجام شد، اظهار داشت:‌ حمایت‌های مختلفی از سوی نهادهای بالادستی صورت گرفت و در نتیجه بعد از گفت‌وگوهای فراوانی که با وزارت علوم در این زمینه انجام شد و به طور مشخص رئیس دانشگاه، معاونین و اعضای هیأت رئیسه پیگیری کردند، نهایتاً در وزارت علوم بر اساس کارشناسی‌هایی که انجام شد بخشنامه‌ای در 21 اسفند ماه امسال از سوی وزیر علوم صادر شد.

وی تصریح کرد: بر اساس ضوابطی که در این بخشنامه اعلام شده است و همچنین بر اساس معدل دوره‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد و نوع دانشگاه‌‌های محل تحصیل در دوره‌های تحصیلی فرد، می‌توانیم اعضایمان را به وزارت علوم معرفی کنیم و اعضایی که قبلاً هیأت علمی تطبیق‌یافته محسوب می‌شدند بعد از این به عنوان عضو هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان احکامشان به تأیید هیأت ممیزی می‌رسد و در عمل مشمول تمام شرایط و قواعدی می‌شوند که هیأت علمی در دانشگاه‌های دیگر از آن برخوردار هستند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه کمیته اجرایی با ریاست رئیس دانشگاه و نایب رئیسی معاون آموزشی و اعضایی از معاونت برنامه و توسعه مدیریت دانشگاه تشکیل شد، گفت:‌ در این روزهای پایانی اعضای این کمیته بحث‌هایی را داشته‌اند و جمع‌بندی این شد که در اولین روزهای سال 96،‌ این کار را در دستور اجرایی قرار دهیم زیرا پرونده‌ها طی دو سال گذشته بارها برای موضوعات مختلف بررسی شده و همه پرونده‌ها به نوعی از حیث مسائل مربوط به گزینش صلاحیت‌های گزینشی آماده است. 

وی افزود: به عبارت دیگر قبلاً برای تطبیق وضعیت از حیث مسائل علمی پرونده‌ها بررسی شد و اکنون می‌توانیم به سرعت این کار را در ابتدای سال انجام دهیم و امیدوار هستیم خیلی زود بتوانیم دستاوردهای تازه دانشگاه را به گونه‌ای پیگیری کنیم که حلاوت آن را تمام ذی‌نفعان بچشند و بهره‌مند شوند.

موسی‌پور در پاسخ به این پرسش که «آیا آن چیزی که مدنظر دانشگاه فرهنگیان بود، اکنون برای اعضای هیأت علمی ابلاغ شده است؟»،‌ گفت: ممکن است در مواردی بین آنچه که نظر اعضای هیأت علمی و تصمیم قبلی دانشگاه بوده و آنچه که در نهایت برای آن تفاهم شده است و به عنوان بخشنامه و کار کارشناسی وزارت علوم ابلاغ شده است، تفاوت‌هایی وجود داشته باشد.

وی اضافه کرد: ما امروز بخشنامه‌ای را اجرا می‌کنیم که کار وزارت علوم محسوب می‌شود اما در رایزنی با رئیس دانشگاه و معاون طرح و برنامه بوده و از این نظر بدون کسب نظر اقدام نشده است و ما هم از آن جهت که بر اساس اساسنامه باید تمام امور دانشگاه را بر اساس مقررات عمومی وزارت علوم دنبال کنیم تابع این تصمیم هستیم و اگر در جایی برخی از اعضا مشمول این قاعده نشوند و به نوعی شرایطی که انتظار دارند برآورده نشود مجدداً راه گفت‌وگو و پیگیری باز است و احقاق حق می‌شود.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
متوجه رابطه شوهرم با خواهرم شدم. چه کار کنم؟
بیمارستان روانپزشکی امین آباد تهران
سه گام مهم برای تقویت تاب آوری کودکان
طوری زندگی كن كه اسمت با جسمت زیر خاك نرود