جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ / ۱۲:۱۲
کد مطلب: 36078
۱

علت مرگ زودهنگام مبتلایان به ایدز چیست؟

علت مرگ زودهنگام مبتلایان به ایدز چیست؟
این مطالعه اهمیت درمان زودهنگام را در طول عفونت حاد HIV نشان می‌دهد. اگر درمان در طول مرحله عفونت مزمن بعدی آغاز شود، آنچه که اکنون به عنوان روش استاندارد درمان تلقی می‌شود، ILCs تخریب می‌شوند.

نتایج این مطالعه در نشریه "Immunity" منتشر شده است. محققان در این مطالعه متوجه شدند که ILCs از خون بیمار مبتلا به HIV در طی عفونت حاد HIV، در چند هفته ابتدایی ابتلا به عفونت، پاک می‌شوند. از آنجا که می‌دانیم ILCs در کل برای حفظ تعادل سیستم ایمنی الزامی و مهم هستند، احتمال دارد روند تخریب آنها بتواند نقش عمده‌ای در توسعه ایدز و نواقص ایمنی بازی کند. به همین دلیل، درمان زودهنگام بیمار طی چند روز اولیه پس از بروز عفونت، بیماران را در برابر از دست دادن ILCs و پاک شدن آنها از خون بیمار محافظت می‌کند.

این درمان‌ها همچنین از دیگر اجزای مهم سیستم ایمنی که به‌طور مشابهی نگه داشته می‌شوند هم حفاظت می‌کنند.
نقشه روند بیماری ایدز هنوز به‌طور کامل ترسیم نشده است. بنابراین، ILCs ممکن است دارای یک جزء کلیدی در اینجا باشند، هرچند در حال حاضر عواقب حذف ILCs از خون بیماران آلوده به عفونت HIV هنوز مشخص نیست. محققان امیدوارند تحقیقات جدید راهی را برای درک بهتر از بیماری بگشایند. به این ترتیب، روش‌های جدیدی برای دستکاری سیستم ایمنی و به دنبال آن، پیشگیری از توسعه بیماری شناسایی خواهد شد.

این موضوع برای بیماران مبتلا به HIV در طول درمان ضدویروسی اهمیت زیادی دارد، زیرا سیستم ایمنی این افراد دچار کاهش فعالیت شده و راه را برای رشد و توسعه بیماری هموار می‌کند. با نگاهی به آینده، امید می‌رود تا بتوانیم داروهایی را کشف یا توسعه دهیم که روی ILCs موثر باشند.
امروزه سازمان جهانی بهداشت تخمین می‌زند بین 40 و 50 میلیون بیمار آلوده به HIV در سراسر جهان وجود دارند که بیش از 60 درصد آنها در آفریقا ساکن هستند. در سال 2005، به تنهایی، بین 4/2 و 3/3 میلیون نفر در اثر ابتلا به ایدز درگذشتند که بیش از 570 هزار نفر از آنها کودک بودند.
سپيد
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی