جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۹۵ / ۱۲:۵۴
کد مطلب: 38391
۰
افزایش ابتلا به بیماری های قلبی/ دو فاکتور تشدید بیماری

متخصصین قلب و عروق ایران و دنیا، از فردا در تهران گرد هم می آیند

میگنا: هجدهمین کنگره بین المللی تازه های قلب و عروق با حضور بیش از ۴۰۰۰ نفر شرکت کننده و به همت انجمن آترواسکلروز ایران در روزهای ۲۳ تا ۲۶ شهریور ۹۵ در سالن همایش های بین المللی برج میلاد تهران برگزار می شود.

در این گردهمایی علمی بیش از ۲۰ سخنران خارجی از اروپا و آمریکای شمالی و بیش از ۴۰۰۰ شرکت کننده جامعه پزشکی قلب و عروق کشور، متخصان قلب و عروق، فوق تخصص قلب، فلوشیپ اینترونشنال، بیهوشی قلب، جراحان قلب، فوق تخصص اکوکاردیوگرافی و متخصصان الکتروفیزیولوژی، رزیدنت ها و فلوشیپ های قلب و عروق و پرستاران ویژه قلب حضور خواهند داشت.

دکتر مسعود قاسمی رئیس انجمن آترواسکلروز ایران، با عنوان این مطلب که سالانه بسیاری از ایرانیان به دلیل بیماری های قلب و عروق جان خود را از دست می دهند، از بیماری های قلب و عروق به عنوان شایع ترین علل مرگ و میر بشر نام برد و گفت: طی سه دهه اخیر، شمار دستیاران و متخصصین، ابزارهای تشخیصی و دانش پزشکی ایران در حوزه قلب و عروق پیشرفت های خوبی داشته است.

وی با بیان اینکه سن ابتلا به بیماری های قلبی در کشور کاهش یافته است، یادآور شد: برای پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی باید در سه جهت اقدام مناسب انجام داد. در ابتدا باید «تغذیه» و «تحرک فیزیکی» مردم اصلاح شود و آنها را به رعایت الگوی غذایی سالم و داشتن تحرک کافی تشویق کرد.

قاسمی، راه دوم را پیشگیری اولیه با دیدگاه پزشکی دانست و گفت: پیشگیری اولیه بدان معناست که باید افراد در معرض خطر را شناسایی کرد.

وی افزود: افراد مبتلا به بیماری های فشار خون، قند خون، داشتن سابقه بیماری قلبی و... در معرض خطر هستند که باید برای پیشگیری اقدام کنند.

قاسمی، پیشگیری ثانویه را سومین راه برای پیشگیری از بروز بیماری های قلب و عروق عنوان کرد و گفت: بیمارانی که سابقه جراحی و نارسایی داشتند باید برای پیشگیری از بروز مجدد بیماری تحت نظر پزشک باشند.

دکتر بابک شریف کاشانی رئیس بخش پیوند قلب بیمارستان مسیح دانشوری با تاکید بر پیشگیری از آمبولی ریه، گفت: آمبولی ریه بیماری است که در آن لخته خون از قسمتی از بدن جدا و وارد ریه می شود که نهایت موجب بروز آمبولی می شود.

وی با بیان اینکه این بیماری قابل درمان نیست به همین دلیل توجه به آن بسیار ضروری است، افزود: بی توجهی به آمبولی ریه و راه های پیشگیری از آن حتی می تواند منجر به مرگ بیمار شود.

شریف کاشانی درباره راهکار پیشگیری از بروز آمبولی ریه، گفت: در ابتدا باید افرادی که در معرض خطر هستند را شناسایی و به کمک داروهای تزریقی، خوراکی و وسایل الکترونیکی مانع بروز این بیماری شد.

رئیس بخش پیوند قلب بیمارستان مسیح دانشوری درباره افراد در معرض خطر، یادآور شد: بیماران خاص، افرادی که در بیمارستان بستری می شوند و... بیشتر در معرض ایتلا به آمبولی ریه هستند.

شریف کاشانی با بیان اینکه آمبولی ریه می تواند موجب بروز بیماری قلبی شود، گفت: اگر آمبولی ریه به موقع درمان و تشخیص داده نشود موجب نارسایی قلب و ایست قلبی می شود.

به گفته وی، به دلیل مسائل هورمونی احتمال بروز آمبولی ریه در زنان بیشتر است.

در همین حال، رئیس انجمن آرترواسکلروز ایران با بیان اینکه رسوب کلسیم در شریان های سینه عامل بروز بیماری های قلبی است، اظهار کرد: سن ابتلا به بیماری های قلبی در کشور کاهش یافته است و متاسفانه به دلیل تغییر سبک زندگی، شاهد ابتلای جوانان به بیماری های قلبی هستیم.


مهر

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
کلمات بیش از آنچه که شما تصور می کنید تاثیر گذارند. همیشه پیش از صحبت کردن فکر کنید.