شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ / ۰۰:۲۵
کد مطلب: 18906
۰

ارتباط شهرنشيني با خطر ابتلا به افسردگي پس از زايمان

به گزارش ايرنا از پايگاه خبري ديلي ميل، محققان بيمارستان زنان دانشگاه تورنتو كانادا در تحقيقاتي كه نتايج آن اين هفته در نشريه انجمن پزشكي كانادا منتشر شد، اعلام كردند: اين يافته ها از بررسي شاخص هاي سلامت در ميان بيش از ۶ هزار مادر به دست آمده است.
در اين تحقيق پژوهشگران مناطق را به نواحي روستايي با كمتر از هزار نفر جمعيت، نيمه روستايي با جمعيت كمتر از ۳۰ هزار نفر، نيمه شهرنشين با جمعيت بين ۳۰ تا ۵۰۰ هزار نفر و شهري با جمعيت دستكم ۵۰۰ هزار نفر تقسيم بندي كردند.
نتايج اين مطالعه نشان داد: بيش از ۹ درصد از زناني كه در نواحي شهري زندگي مي كردند طي پنج تا ۱۴ ماه پس از زايمان به افسردگي مبتلا شدند. درحالي كه اين رقم در ميان زنان ساكن نواحي روستايي، ‌نيمه روستايي و نيمه شهري بين ۶ تا ۷درصد بود .

همچنين مشخص شد كه در مراكز بزرگ شهري بيشتر زنان اهل همان شهر نيستند و به نسبت در طول دوران بارداري، چندان از حمايت هاي اجتماعي و خويشاوندان برخوردار نيستند. دكتر سيمون ويگود سرپرست محققان مي گويد: زندگي در نواحي شهري به معناي استرس روحي بيشتر ، حمايت اجتماعي كمتر و در نتيجه افزايش خطر بالقوه ابتلا به افسردگي پس از زايمان براي خانم ها خواهد بود . ‌
وي افزود نتايج مطالعات نشان مي دهد كه به منظور بهبود شرايط و كاهش خطر ابتلا به اين عارضه در ميان مادران، ‌بايد خدمات رفاهي و حمايتي هدفمندتري از زنان باردار بر اساس مكان توليد و موقعيت جغرافيايي محل زندگي آنان صورت بگيرد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
با ترس هات روبرو شو! آدم ها رو ببخش! یک راه حل جدید بساز! هدف هات رو مشخص کن! آدم هایی که ازت متنفر هستند رو فراموش کن! ذهنت رو آزاد کن!