سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ - 19 Mar 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۹۴ / ۱۴:۱۲
کد مطلب: 32126
۱
۲

بررسی مجدد واگذاری رشته روانشناسی بالینی به وزارت بهداشت

بررسی مجدد واگذاری رشته روانشناسی بالینی به وزارت بهداشت
رئیس کارگروه روانشناسی شورای تحول علوم انسانی گفت: یک کمیته ۵ نفره از اعضای وزارت علوم و وزارت بهداشت تشکیل می شود تا در خصوص واگذاری و یا عدم واگذاری رشته روانشناسی بالینی به وزارت بهداشت تصمیم گیرد.

-
به گزارش میگنا، دکتر علی فتحی آشتیانی در گفتگو با مهر با اشاره به آخرین وضعیت واگذاری رشته روان شناسی بالینی به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: مقرر شده این مساله در کمیته ای ۵ نفره به ریاست دکتر سمنانیان و دو عضو از وزارت بهداشت و دو عضو از وزارت علوم تصمیم گیری شود.

وی با بیان اینکه با توجه به دلایل موجود واگذاری رشته روانشناسی بالینی به وزارت بهداشت امکان پذیر نیست، افزود: وزارت بهداشت در مقایسه با حجمی که رشته روانشناسی بالینی در دانشگاه های وزارت علوم و دانشگاه آزاد دارد، زیرساختهای لازم را برای این رشته ندارد.

رئیس کارگروه روانشناسی شورای تحول علوم انسانی افزود: کل دانشجویان وزارت بهداشت در حوزه روانشناسی بالینی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری کمتر از ۵۰۰ نفر هستند این در حالی است که در وزارت علوم بیش از ۱۵۰ هزار دانشجو در این رشته مشغول تحصیل هستند.

وی ادامه داد: برای این تعداد دانشجو در وزارت علوم امکاناتی نظیر استاد، فضای آموزشی و آزمایشگاه فراهم شده است با توجه به این حجم زیاد دانشجو، وزارت بهداشت شاید تا ۱۰ سال دیگر هم نتواند چنین امکاناتی را تهیه کند.

فتحی آشتیانی افزود: وزارت بهداشت یک حرف کلی دارد مبنی براینکه مسایل مربوط به سلامت به وزارت بهداشت مرتبط است ما هم برسر این موضوع بحثی نداریم اما مساله اینجاست که رشته روانشناسی بالینی رشته مربوط به پزشکی نیست و روانشناسان بالینی پزشک نیستند. این رشته جزء رشته های غیر پزشکی است که کار آموزشی، پژوهشی و در کنار آن کار مشاوره و روان درمانی هم انجام می دهد.

وی تاکید کرد: دلایل زیادی وجود دارد که این امر را امکان پذیر نمی کند در نهایت باید وزارت علوم و وزارت بهداشت در یک جلسه تفاهم نامه ای در خصوص برخی موارد، منعقد کرده و این موضوع را حل و فصل کنند.

رئیس کارگروه روانشناسی شورای تحول علوم انسانی افزود: دراین تفاهم نامه می توان به برخی مسایل مانند یکی بودن سرفصل رشته روانشناسی در وزارت بهداشت و وزارت علوم، امکان استفاده مشارکتی دانشگاه های وزارت بهداشت و وزارت علوم در یک استان از امکانات یکدیگر مانند استاد، فضای آموزشی و بیمارستانی اشاره کرد.

مرجع : خبرگزاری مهر
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

بابا پنجعلي- روان شناس
Iran, Islamic Republic of
مگه داريم ؟ مگه ميشه ؟!!! الكي ميگه
Iran, Islamic Republic of
به نظرمن این دانشجوها و فارغ التحصیلان رشته روانشناسی بالینی واقعا" موجودات صبور و فرهیخته ای هستند که اینهمه ضعف نظام آموزشی ودر پی آن ضعف عملکرد در این رشته بالینی را تحمل می کنند
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
متوجه رابطه شوهرم با خواهرم شدم. چه کار کنم؟
بیمارستان روانپزشکی امین آباد تهران
سه گام مهم برای تقویت تاب آوری کودکان
خدايا،ميشه چند لحظه وقتتو بگيرم! اين دفعه چيزي ازت نمي خوام! فقط مي خوام  خيلي ساده بگم: ممنون براي همه چيز...