سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۱ / ۱۱:۰۱
کد مطلب: 15756
۰

کاهش سن ابتلا به بیماری ایدز از 30 به 18 سال

همایش مبارزه با بیماری ایدز امروز در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرستان تاکستان برگزار شد.

به گزارش فارس ؛ رضا شعبان‌نژاد در این همایش درخصوص اهداف برپایی چنین مراسم‌هایی در سطح دانشگاه و لزوم آشنایی با خطرات بیماری مهلک ایدز اظهار داشت: بررسی مشکلات و معضلات اجتماعی و ارائه راه‌کارهای کارشناسی شده در راستای برطرف‌ کردن آن یکی از مهم‌ترین وظایف مراکز علمی و دانشگاهی است که لازم است، در این راستا تلاش بیشتری صورت بگیرد.

وی ادامه داد: از مهم‌ترین و اصلی‌ترین معضلاتی که امروز جامعه و به‌ویژه قشر جوان را مورد تهدید جدی قرار داده، بیماری خطرناک ایدز است که این بیماری به لحاظ حساسیت و اثر خطرناک‌ خود مورد توجه دانشمندان قرار داشته که البته برنامه‌های متعددی در سراسر جهان در راستای مقابله با آن در حال انجام است.

معاون دانشجویی دانشگاه‌‌ آزاد اسلامی واحد تاکستان عنوان کرد: متأسفانه، طبق آمارهای رسمی کشور سن ابتلا به این بیماری از 30 به 18 سال رسیده است که این شاخص هشداردهنده، نشان‌دهنده حاد شدن این مسئله و معضل در کل کشور است.

شعبان‌نژاد افزود: استفاده از سرنگ‌های آلوده توسط معتادان و عدم رعایت نکات بهداشتی در مسائل جنسی از عوامل مهم ابتلا به این بیماری عفونی است، بنابراین باید جوانان و نوجوانان را با راه‌های ابتلا به این بیماری خطرناک آشنا کرد تا از بروز مشکلات و به‌ویژه از فروپاشی کانون خانواده‌ جلوگیری به عمل آید.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان برنامه‌های متعدد و قابل توجهی را در راستای آگاهی‌بخشی به جوانان و به‌ویژه دانشجویان پیرامون ایدز و سایر معضلات اجتماعی با حضور کارشناسان با تجربه و متخصص تدارک دیده است، تصریح کرد: این برنامه‌ها با هدف آگاه‌سازی دانشجویان از خطرات پیش‌رو در مورد این بیماری اجرا می‌شود.

تعدادی از کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان تاکستان در حاشیه این مراسم با تشریح راه‌های ابتلا به بیماری ایدز، راه‌کارهای مبارزه و گرفتار نشدن به دام این بیماری عفونی و مهلک را بررسی کرده و به سوال‌های تعدادی از دانشجویان پیرامون بیماری ایدز پاسخ دادند.




نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
برای کشتی های ساکن، موج های دریا تصمیم می گیرند!