شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۷ آذر ۱۳۹۰ / ۰۵:۳۸
کد مطلب: 6448
۰

هر اضافه وزنی در کودکان چاقی نیست

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت:کودکان به طور مداوم در حال رشد هستند بنابراین هر اضافه وزنی در آنها چاقی محسوب نمی شود.
به گزارش مهر، سعید حسینی متخصص تغذیه اظهار داشت: برخی کودکان قبل از بلوغ و جهش رشد، ابتدا چند کیلویی وزن اضافه می کنند و ممکن است چاق تر به نظر برسند ولی با رسیدن به سن بلوغ و جهش رشد، این وضعیت به طور طبیعی اصلاح می شود. وی افزود: بعضی از کودکان یا نوجوانان ممکن است به علت قد کوتاهشان چاق تر به نظر برسند و اصلا دارای اضافه وزن نباشند اگر والدین این کودکان بدون مشاوره برای آنها محدودیت غذایی در نظر بگبرند نه تنها کمکی به کاهش وزن نکرده اند بلکه برای همیشه رشد قدی او را مختل می کنند و کودک در آینده هم دارای قد کوتاهی خواهد بود و هم چاق تر است. استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: عوامل متعددی در چاقی کودکان و نوجوانان موثر است اما شایعترین علت چاقی در این گروه عدم تعادل غذایی، الگوهای بد تغذیه ای و پرخوری و بد خوری است. حسینی خاطرنشان کرد: اختلالات هورمونی وبعضی بیماری ها نیز می توانند باعث ایجاد چاقی شوند اما فقط درصد بسیار کمی از چاقی کودکان ممکن است به این دلیل باشد اگر چاقی از سنین خیلی پایین شروع شود بیشتر احتمال دارد که پای یک اختلال هورمونی یا یک بیماری مثل کم کاری مادرزادی تیروئید در میان باشد و لازم است والدین و مراقبین بهداشت به این مسئله توجه کنند.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...