پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲ فروردين ۱۳۹۳ / ۱۰:۱۱
کد مطلب: 23251
۱

راز "سين‌های "سفره هفت سين را از ابو‌علي سينا بپرسيد

خوراکی‌هایی چون سرکه،سماق، سمنو، سیر، سنجد و سیب و... میوه‌های سفره هفت سین هستند که  ما در ایجاد برخی از  خواص آنها را از زبان ابو علي سينا ذکر می کنیم.
 


سیب :جزو میوه‌هایی است که به وفور در تمام طول سال یافت می شود و در طب سنتی بوعلی سینا این میوه جزو میوه‌هایی است که قادر است سموم بدن را دفع کند و خون را تصفیه کند و در گذشته نیز مرسوم بوده است هر فرد در نوروز با خوردن یک عدد سیب سلامت خود را برای شروع سال نو تضمین کند.
 


سیر: در طب داروسازی این ماده دارویی کاربردهای زیادی دارد وعلاوه بر کاهش دهنده فشار خون قادر است بیماری‌هایی همچون نازایی، جراحات، میگرن و عفونت‌ها را برطرف کند و پزشکان در قدیم نیز  این گیاه را همچون پزشک طبیعی می دانستند و مصرف چندین عدد از آن را چه به صورت خام و یا پخته توصیه می کردند.
 


 سماق: سماق  که به سمت قرمزی آن که نماد شور و هیجان است در سر سفره‌ها قرار می دهند منبعی غنی از خیر است که در گذشته مرسوم بوده است با خوردن مقداری کمی از این ادویه جریان خون و سرزندگی را در بدن به گردش در بیاورند.
 
سنجد: سنجد میوه‌ای سرد و خشک است که مصرف آن در فصل بهار  از آلرژی‌ها و سرماخوردگی‌های فصلی جلوگیری می کند و این میوه می تواند در بعضي آجیل ها و تنقلات شما جایگاه ویژه ای برای سلامتی تان داشته باشد.  

سمنو:
این ماده غذایی که انرژی و توان زیادی برای مصرف کنندگانش دارد می تواند مواد سمی بدن را دفع کند و ابوعلی سینا این ماده غذایی را مرهمی برای دردهای عضلانی و گرفتگی‌های عضلات می داند.
 
 گفتنی است، کاهش فعالیت‌های بدنی و مصرف غذاهای پر کالری درعید بدن را با نوعی چاقی روبرو می کند که نفس کشیدن‌های عمیق و محدود کردن روغن و غذاهای پر کالری و کاهش حجم وعده‌های غذایی از راهکارها و توصیه‌های ابوعلی سینا برای افرادی است که فعالیت بدنی بسیار کمی دارند.
 
نتایج مطالعات نشان می دهند، خوراکي هاي سفره هفت سين هر يک خواص متعددي دارد اما متخصصان طب سنتي و طبيبان از قديم به افراد توصيه مي کردند تا در اوايل بهار نيز همچون زمستان بايد مراقب سلامتي بود و با مصرف سبزيجات تازه سيستم ايمني بدن را تقويت کرد.


باشگاه خبرنگاران
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
هر وقت احساس حسادت کردیم ، یادمان باشد ، خاموش کردن شمع دیگری ، باعث نمیشود ، شمع ما درخشان تر نور افشانی کند