چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۴ / ۱۴:۱۱
کد مطلب: 33331
۰

رتبه ایران در تامین نیروی متخصص آمریکا/ اعلام نرخ بیکاری دانش آموختگان

images1.jpeg

 

 

به گزارش ایسنا، دکتر حسین وطن پور در سومین همایش فناوری‌های نوین آزمایشگاهی، با اشاره به نرخ بالای بیکاری دانش آموختگان کشور، از رتبه پنجم ایران در تامین نیروی متخصص آمریکا خبر داد و گفت: نرخ بیکاری دانش آموختگان ما 21.5 تا 22.5 درصد است که این آمار در خانم‌ها بیش‌تر است.

 

وی افزود: ما در عرصه نانوفناوری جایگاه علمی بالایی داریم اما چند درصد از این پژوهش‌ها به مرحله تولید رسیده‌ است ما دراین مورد در منطقه با پاکستان، یمن و سودان رقابت می‌کنیم نتیجه این تحقیقات این است که بخش عمده‌ای از تحصیلکردگان ما در حال مهاجرت هستند.

 

مدیرکل دفتر فناوری سلامت وزارت بهداشت، با اشاره به ارتقای جایگاه ایران در زمینه پژوهش گفت: پژوهش در کشور جایگاه قابل رقابتی پیدا کرده است. از سال 2000 به بعد، حجم عظیمی در انتشار مقالات به وجود آمد. از سال 2014 به بعد نیز 1300 مقاله از ایران در اسکوپوس منتشر شد که نشان دهنده جایگاه خوب ایران است. این شتاب علمی و پژوهشی در دانشگاه‌ها، ما را در منطقه از ترکیه و عربستان بالاتر قرار داده است.

 

وی با بیان اینکه در حوزه فناوری برای انتشار هر مقاله، هشت میلیون تومان هزینه می شود، ادامه داد: موضوع آزمایشگاه ها در حوزه سلامت و پژوهش در کشور دارای جایگاه رقابتی است و بحث پژوهش نیز در دانشگاه ها به طور جدی دنبال می شود و آموزش نیز مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

 

وطن پور با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر استفاده از تولید کالای داخلی، افزود: چقدر توانسته ایم با این میزان از علم و پژوهش در مقابل واردات بایستیم؟ در اسناد بالادستی طراحی‌های خوبی در این زمینه صورت گرفته و شاخص‌ها هم به خوبی تعریف شده است اما ما در رسیدن به این اهداف و شاخص ها عقب تر هستیم.

 

وی با بیان اینکه برای توسعه فناوری اگر دولت، موسسات تحقیقاتی و صنعت دست به دست هم ندهند فناوری محقق نمی‌شود، گفت: بودجه های ما گاهی در جای درست هزینه نمی‌شود. برای مدیریت بهتر فناوری به علوم، مهندسی و مدیریت نیاز داریم که هرچه محل تلاقی این سه مورد کم‌تر باشد در آن ضعیف تر هستیم.

 

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
نبود اضطراب مسئله ساز است،کمی اضطراب ارزش انطباقی دارد و اضطراب فراوان خرابی به بار می آورد.