پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۳ / ۲۱:۵۱
کد مطلب: 29589
۰
دبیر علمی کنگره جراحان دهان، فک و صورت تاکید کرد:

نیاز به بازنگری در برگزاری کنگره های پزشکی

به گزارش ایرنا، دکتر محمد جعفریان روز چهارشنبه در مراسم افتتاح سیزدهمین کنگره بین المللی جراحان دهان، فک و صورت اظهار کرد: هدف اصلی از برگزاری این همایش ها ارایه آخرین دستاوردهای علمی و به روز کردن اطلاعات و دانش متخصصان رشته های مختلف و آشنایی آنها با تازه ترین تجهیزات و لوازم پزشکی و جراحی است اما می توان با تجمیع کنگره ها نیز به این اهداف دسترسی پیدا کرد.

وی گفت: تعداد مقالات علمی منتشر شده از طرف ایران در نشریات معتبر جهانی مناسب و رو به افزایش است و از این نظر از وضعیت مناسبی برخوردار هستیم اما صرف تولید مقالات کافی نیست و باید تدابیری اتخاذ شود که این دستاوردهای علمی در ارایه خدمات پزشکی به بیماران به کار گرفته شود.

جعفریان ادامه داد: همچنین باید بررسی کرد که آیا می توان علوم جدید را در قالب کنگره ها به متخصصان رشته های مختلف پزشکی منتقل کرد و به این طریق اطلاعات آنها را به روز کرد.

وی در مورد معایب کنگره های پزشکی گفت: برگزاری کنگره ها هزینه بسیار زیادی دارد، بیشتر آنها در تهران برگزار می شوند و گاهی مطالب به روز نیست و یک مطلب علمی در کنگره های مختلف تکرار می شود.

جعفریان افزود: این در حالی است که باید امکان برگزاری مشترک کنگره ها و سمینارها در بین رشته های مختلف پزشکی به منظور کاهش هزینه ها و ایجاد ارتباط بیشتر بین متخصصان رشته های پزشکی فراهم شود و آنها از تمرکز در استان تهران خارج و در استان های مختلف برگزار شود.

در پایان این کنگره از دکتر فریدون جمالی، دکتر عطااله حبیبی و دکتر سید مهدی قریشیان به عنوان پیشکسوتان عرصه جراحی دهان، فک و صورت تقدیر شد.

سیزدهمین کنگره بین المللی جراحان دهان، فک و صورت ایران که امروز ششم اسفند ماه همزمان با پنجمین همایش ایمپلنت خلیج فارس و سومین جشنواره محققان جوان جراحی دهان، فک و صورت امروز با حضور جمعی از فعالان این حوزه در هتل المپیک تهران آغاز به کار کرد، هشتم اسفند ماه پایان می یابد.


 

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
موفقیت هایی که نصیب افراد صبور می شود،همان فرصت هایی است که توسط افراد عجوا رها می شود