چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۲۴ بهمن ۱۳۹۳ / ۱۸:۱۷
کد مطلب: 29309
۰

جزییات پرداخت پرسنل بیمارستان‌ها براساس مکانیسم جدید

دکترسیدحسن هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: آنچه که در زمینه پرداخت کارانه‌های پرسنل بیمارستان‌ها صورت می‌گیرد، از محل بازتوزیع درآمد بیمارستان‌هاست. این امر مربوط به اکنون نیست و از گذشته نیز وجود داشته است، اما به بیمارستان‌ها اعلام کرده‌ایم که با توجه به افزایش حجم کاری پرسنل بیمارستان‌ها، از اول آبان‌ماه پرداختی‌ها براساس مکانیسم جدید صورت گیرد.

وی در این باره افزود: پرداخت‌ها براساس مکانیسم جدید امری علمی است، به طوری که کارانه‌ها براساس عملکرد و کاری که صورت می‌گیرد پرداخت می‌شود. پرداخت کارانه‌ها براساس نظام نوین کاری زمان‌بر است؛ اما مسلم آن است که این موضوع از اول آبان‌ماه محاسبه می‌شود.

وزیر بهداشت تاکید کرد: البته کارانه پرسنل بیمارستان‌ها در دانشگاه‌ها تا پایان آذرماه پرداخت شده است تا قبل از پایان سال نیز این امر به صورت کامل انجام می‌شود. هاشمی در عین حال اظهار کرد: آنچه که در حوزه وزارت بهداشت و در مورد کارانه پرسنل و دریافتی‌هایشان اتفاق می‌افتد، از محل بازتوزیع درآمد بیمارستان‌هاست، اما برخی صحبت‌هایی نقل شده که پرداختی‌های این وزارتخانه به خصوص در قالب طرح تحول متفاوت از سایر وزارتخانه‌هاست که مجددا تاکید می‌کنم محل هزینه‌کرد اعتبارات طرح تحول دقیقا مشخص است و مجلس و دولت در این زمینه مصوبه دارند. هیچ‌یک از این اعتبارات نباید صرف حقوق شود. تمام این اعتبارات باید جهت مردم صرف شود. این روند نیز در حال انجام است.
وی گفت: در عین حال دیوان محاسبات، سازمان بازرسی کل کشور و دیگر دستگاه‌های نظارتی نیز، نظارت‌های لازم را انجام می‌دهند. بنابراین مشخص است که اعتبارات طرح تحول به هیچ عنوان صرف پرداخت حقوق پرسنل نمی‌شود. حقوق در اختیار دولت است و دولت در این زمینه تصمیم می‌گیرد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...