شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۱ خرداد ۱۳۹۴ / ۱۹:۲۵
کد مطلب: 31072
۰

خوراکی‌های مفید و مضر برای سردمزاج‌ها

خوراکی‌های مفید و مضر برای سردمزاج‌ها

غلامرضا کرد افشاری گفت: در تقسیم‌بندی مزاج‌های مختلف دو گروه از مزاج‌ها در دسته سرد مزاج‌ها قرار می‌گیرند که افراد دارای مزاج سرد و تر و سرد و خشک هستند. افرادی که دارای مزاج سرد و تر هستند معمولاً چاق، دارای پوست سفید  و موهای کم پشتی هستند این افراد کمتر تشنه می‌شوند، کم انرژی، صبور و آرامند.

وی ادامه داد: افراد با مزاج سرد و خشک لاغر اندام، کم‌خواب و معمولاً با پوست تیره و خشک هستند و اغلب دقیق، منظم و محاسبه‌گر هستند.

این متخصص طب سنتی گفت: مواد غذایی که برای افراد با مزاج سرد و تر مضر است مصرف بیش از حد مواد لبنی، ترشی و سرکه، برنج، سیب‌زمینی، ماکارانی، سوپ جو، کله‌پاچه، ماهی تازه، شیربرنج و حلوا است.

کرد افشاری گفت: میوه‌های ترش، نارنگی، کیوی، هندوانه، خیار، کاهو، گوجه، کدو، موز، آلو و اسفناج نیز برای این افراد توصیه نمی‌شود.

این متخصص طب سنتی گفت: در صورت زیاده‌روی در مصرف این نوع مواد غذایی علایمی مثل نفخ شکم، دردهای مفصلی، سینوزیت و مشکلات هضم برای این افراد مشاهده می‌شود.

وی گفت: بنابراین توصیه می‌شود این افراد غذاهایی که مزاج گرم دارد را بخورند مثلاً گوشت بره، گنجشک، بوقلمون، میوه‌های رسیده و شیرین مثل سیب، گلابی، نارگیل و انجیر و ادویه‌هایی مثل هل، دارچین، زعفران، زنجبیل، نعنا، ریحان، جعفری و آویشن توصیه می‌شود.

کرد افشاری گفت: بادام، گردو، فندق، پسته، عسل، شیره خرمایی یا انگور نیز برای این افراد مفید است همچنین می‌توانند سکنجبین، مرباهای مختلف، آبگوشت‌های که با گوشت پرندگان تهیه می‌شود، روغن زیتون یا روغن گردو را مصرف کنند.

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...