پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۱ / ۰۸:۳۰
کد مطلب: 16222
۰

مرگ زودهنگام، نوجوانان دچار سستی استخوان را تهدید می‌کند

محققان سوئدی بر اساس تحقیقات جدید خود هشدار دادند: پسران نوجوان مبتلا به ضعف و سستی استخوان بیشتر از همنوعان خود در معرض ابتلا به مرگ زودهنگام قرار دارند.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری mena، این تحقیقات جدید حاکی است: نوجوانان دچار ضعف و سستی استخوان - بیشتر از همنوعان خود که از سلامت و استخوانهای قوی برخوردار هستند - در معرض ابتلا به مرگ زودهنگام قرار دارند.

محققان دانشگاه کارولیسکای استکهلم سوئد و ناظر بر این تحقیقات گفتند: مردانی که در سن نوجوانی دچار ضعف استخوان بودند؛ با افزایش خطر مرگ زودهنگام روبه‌رو بودند و این ضعف استخوان به عنوان یکی از فاکتورهای مهم افزایش خطر ابتلا به مرگ زودهنگام نظیر سایر فاکتورها- مثل فشار خون بالا و چاقی- است.

نتایج بر این نکته تاکید دارد که باید آگاهی نوجوانان دختر و پسر را درباره اهمیت برخورداری از استخوانهای قوی همراه با بی‌توجهی نکردن به کمبود کلسیم و آثار منفی آن در سستی استخوانها بالا برد زیرا در غیر این صورت آثار منفی در مراحل بالای سن گریبانگیر آنها خواهد شد.

این تحقیقات همچنین بر اهمیت تمرینهای منظم ورزشی برای تقویت استخوانها و عضلات همراه با پیروی از یک رژیم غذایی متعادل حاوی عناصر غذایی سرشار از کلسیم تاکید کرد.

این تحقیقات از بیش از یک میلیون سوئدی 16 تا 19 ساله انجام شد و وضعیت آنها به مدت بیش از 24 سال زیر نظر قرارگرفت و شرکت کنندگان در آزمایشهای مربوط به اندازه گیری سطح استحکام و قدرت استخوانها در آغاز تحقیقات شرکت کردند.

نتایج این تحقیقات نشان داد: 2.3 درصد یعنی 26 هزار نفر از مردان جان خود را از دست دادند که 22 درصد علل مرگ و میر زودهنگام آنها به علت خودکشی، 15 درصد به علت ابتلا به سرطان و 8 درصد به علت بیماریهای قلبی بود.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
بادها می وزند، عده ای در مقابل آن دیوار می سازند و تعدادی آسیاب به پا می کنند