جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۵ / ۰۳:۱۰
کد مطلب: 37166
۲

بیمارستان بقیه‌الله در اعتباربخشی بیمارستانی رتبه نخست را کسب کرد

جعفر اصلانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله در حاشیه همایش تجلیل از دستاوردهای علمی پزشکی بیمارستان بقیه‌الله که هم‌اکنون در محل همایش‌های این دانشگاه در حال برگزاری است؛ گفت: بیمارستان بقیه‌الله از میان 850 بیمارستانی که توسط وزارت بهداشت در سه نوبت متوالی تحت سخت‌ترین سنجش برای میزان اعتباربخشی و امتیازدهی قرار گرفته بود به رتبه نخست در این زمینه دست یافت.
 
وی در خصوص نحوه ارائه امتیازهای اعتباربخشی در زمینه خدمات بیمارستانی افزود: سنجش بیمارستان‌ها از نظر  ارائه خدمات و کیفیت آن تحت عنوان اعتباربخشی با تولیت وزارت بهداشت است که طبق آن در سال 94 سنجش اعتباربخشی در قالب 6 هزار شاخص و در سه نوبت متوالی در همه بیمارستان‌های کشور آغاز شد که در نتیجه آن 5 بیمارستان از جمله بیمارستان بقیه‌الله در زمره بهترین گزینه‌ها از نظر نحوه ارائه خدمات درمانی، ارتباط با بیماران و کیفیت برتر اعتباربخشی بیمارستانی قرار گرفته است.
 
کسب رتبه نخست پژوهشی کشور توسط بیمارستان بقیه‌الله 
رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله در ادامه با اشاره به افتخاری دیگر در این دانشگاه افزود: علاوه بر رسیدن به رتبه نخست اعتباربخشی، بیمارستان و دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله توانست رتبه نخست کشوری را نیز در زمینه پژوهش به خود اختصاص دهد. این در حالی است که هم‌اکنون این بیمارستان دارای 700 تخت بستری اعم از تخت‌های اورژانس، عمومی و هم‌چنین تخت‌های تخصصی و فوق تخصصی است که علاوه بر ارائه بیش از 70 درصد از خدمات درمانی به نیروهای مسلح بالغ بر 30 درصد از این خدمات را نیز به عموم افراد جامعه و انواع بیمه‌ها ارائه می‌دهد.
 
اصلانی از قرارداد جدید علوم پزشکی بقیه‌‌الله به واسطه وزارت بهداشت و هم‌چنین به درخواست سازمان‌های بیمه‌گر خبر داد و گفت: اخیراً قراردادی با یکی از وسیع‌ترین بیمه‌های کشور به منظور افزایش بهره‌مندی سایر اقشار جامعه از خدمات درمانی بیمارستان بقیه‌الله به امضا رسیده است.
 
مرجع : باشگاه خبرنگاران migna.ir
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...