جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۹۴ / ۰۰:۲۹
کد مطلب: 32116
۰
در مقطع کارشناسی ؛

مجوز پذیرش بدون کنکور برای استعدادهای درخشان لغو شد

طاهره سیدنا در گفتگو با مهر گفت: براساس آیین نامه استعداد های درخشان دانشجویانی که تحت پوشش این دفتر قرار دارند از تسهیلات آموزشی، رفاهی و پژوهشی برخوردار می شوند.

وی ادامه داد: اکثر دانشجویانی که از تسهیلات دفتر استعداد درخشان دانشگاه صنعتی امیرکبیر استفاده می کنند در مقطع کارشناسی قرار دارند. رئیس اداره استعدادهای درخشان دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: امکانات آموزشی دفتر استعداد درخشان در مقطع کارشناسی بیشتر بوده و دانشجویان علاقه مند هستند از این امکانات استفاده کنند.

وی ادامه داد: در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری به دلیل اینکه امتیازات پژوهشی نیز لحاظ می شود و تا زمانی که دانشجو خود مراجعه نکرده و امتیازات خود را ارایه نکند، ما نمی دانیم چه تعداد دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری این امتیازت را دارند، بنابراین نمی توان آمار دقیق از این دانشجویان ارایه داد.

وی افزود: اما در مقطع کارشناسی خودمان به امتیازات آموزشی دسترسی داریم بنابراین راحت تر می توانیم آمار این دانشجویان را ارایه کنیم.

وی از جمله تسهیلاتی که به این دانشجویان ارایه می شود، به تحصیل همزمان در دو رشته، اخذ ۲۰ واحد اضافی و پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز(کارشناسی ارشد و دکتری) اشاره کرد. سیدنا توضیح داد: البته وزارت علوم در آیین نامه جدید استعداد های درخشان مجوز پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی را حذف کرد و پذیرش بدون آزمون از سال تحصیلی آینده فقط در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری صورت می گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجوز پذیرش بدون آزمون دانشجو (استعداد درخشان ) در مقطع کارشناسی براساس آیین نامه جدید حذف شد و فقط المپیادی ها آن هم افرادی که طلا کسب کرده باشند می توانند از پذیرش بدون آزمون استفاده کنند، المپیادی های دیگر که برنز یا نقره دریافت کرده باشند امتیازی به آنها تعلق می گیرد و باید در کنکور شرکت کنند و براساس شرایط اعلام شده، پذیرش می شوند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
مشکل فکر های بسته این است که دهانشان پیوسته باز است...