جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ / ۱۱:۲۷
کد مطلب: 36158
۱

قرص های اکستازی به چه قیمتی شادتان می کند؟

قرص های اکستازی به چه قیمتی شادتان می کند؟
قرص اکس دارویی از گروه آمفتامین و فنتیل‌آمین است که به نام MDMA معروف است. اکستازی سبب افزایش آزادسازی سروتونین و نورآدرنالین و دوپامین می‌شود و به همین دلیل با استفاده از آن غلظت پیام‌رسان‌های عصبی افزایش می‌یابد. قرص اکس شادی‌آور است و اضطراب فرد را کاهش می‌دهد اما در عین حال آسیب‌های جبران‌ناپذیری را به مغز وارد می‌کند.
-
اکستازی تاثیرات بسیاری بر مغز دارد و دوز عادی از آن از 4 تا 6 ساعت بر مغز تاثیر می‌گذارد و در مراحل مختلف مغز تاثیرهای مختلف آن را تجربه خواهد کرد و دست خوش تغییرات شوکه‌کننده‌ای می‌شود. اگر استفاده از آن مداوم باشد بعد از مدت زمانی طولانی اثرات آن هولناک می‌شود و شاید آسیب‌های جبران‌ناپذیری را به مغز وارد کند.

هنگام مصرف اکستازی سطح ترشح سروتین به شدت افزایش می‌یابد و این افزایش سطح سروتین سبب تغییراتی چشمگیری در پایانه‌های الکتریکی مغز می‌شود و به همین علت فرد احساس شادی و همدردی می‌کند و بیشتر اجتماعی و فعال می‌شود. با افزایش سروتین گیرنده‌های دوپامین فعال می‌شود و ممکن است سلول‌های دوپامین بیشتر دوپامین آزاد کنند.
سه ساعت بعد از مصرف اکستازی سروتین منتشرشده در مغز کاهش می‌یابد و کمی از آن‌ها در اطراف گیرنده‌ها باقی می‌ماند به همین علت فرد همچنان احساس خوبی دارد وکم‌کم با از بین رفتن سروتین فرد از آن حالت بیرون می‌آید.

منوآمین آنزیمی است که سروتین را کاهش می‌دهد و مانند چکشی مولکول‌های سروتین را خرد می‌کند. اما همچنان گیرنده‌های دوپامین فعال هستند و در کمتر از 4 ساعت اکستازی بیشترین سروتین بدن را استفاده می‌کند. با ادامه این روند بدن به علت انتشار سروتین و تخلیه شدن آن نیاز به دریافت و بازسازی سروتین دارد و در اینجا سروتین همان اکستازی است و مصرف قرص اکس را افزایش می‌دهد و بیشتر به مصرف آن عادت می‌کند. به مرور زمان سروتین مغز کاهش می‌یابد و همین امر سبب افسردگی، اضطراب، پرخاشگری، ناآرامی و بی‌حوصلگی می‌شود.
-
منبع: MedicalDaily
مرجع : باشگاه خبرنگاران migna.ir
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
خدايا،ميشه چند لحظه وقتتو بگيرم! اين دفعه چيزي ازت نمي خوام! فقط مي خوام  خيلي ساده بگم: ممنون براي همه چيز...