پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ / ۲۳:۲۰
کد مطلب: 17348
۰

پيام وزير آموزش و پرورش به مناسبت هفته گراميداشت مقام معلم

به گزارش میگنا به نقل از مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش در اين پيام آمده است :
بسم الله الرحمن الرحيم
لقد من الله على المؤمنين إذ بعث فيهم رسولا من أنفسهم يتلوا عليهم آياته ويزكيهم ويعلمهم الكتاب والحكمة وإن كانوا من قبل لفي ضلال مبين(آل عمران 164)
سپاس خداوندي كه كسوت معلمي را بر شانه بهترين بندگان خود يعني انبياء قرار داد تا بشريت در پرتو خورشيدتعليم و تربيت الهي همه استعداد هايش شكوفا و همه ي ظرفيت هايش شناسايي گردد و ديگر سپاس بهر آن است كه پيامبر اعظم(ص) افتخار «معلمي» را مهمترين رسالت خويش برمي شمارد(اني بعثت معلما) و جاي بسي خوشبختي و مباهات است كه هفته گرامي داشت معلم را در شرايطي آغاز مي كنيم كه آموزش و پرورش در سايه تلاش هاي خستگي ناپذير به موفقيت هاي بزرگي چون تصويب و رونمايي سندتحول بنيادين آموزش و پرورش دست يافت . سندي كه در راستاي معارف ناب اسلام وسيره پيامبر اكرم (ص) و ائمه اطهار عليهم السلام و برگرفته از انديشه هاي بلند امام (ره) و خلف صالحش مقام معظم رهبري (مدظله العالي) تدوين گرديد. سندي كه مقام معظم رهبري در فرازي از بيانات اميد بخش خود در ديدار با معلمين نمونه سال 91 از آن تحت عنوان نسخه اي شفا بخش ياد كردندكه بند بند آن بايد به دقت بررسي و اجرا گردد و تاكيد مجدد معظم له برآن در سياست هاي ابلاغي خويش آن هم در طليعه هفته معلم در تاريخ 92/2/10، افتخاري بس عظيم و سترگ براي آموزش و پرورش محسوب مي گردد. همچنين تصويب و ابلاغ برنامه درسي ملي كه پس از 33 سال، براي اولين بار در تاريخ آموزش و پرورش ، نقطه عطفي بي بديل پديد آورد تا به عنوان نقشه راه تدوين سياست ها و راهبردهاي كلان نظام آموزشي قرار گيرد و سنگ بنايي مستحكم در امر تعليم و تربيت برجاي گذارد كه بتواند دانش آموزان را به مراتبي از حيات طيبه رهنمون گردد.
در اين راه صد ها طرح و برنامه به مورد اجرا گذاشته شد كه مولودي خجسته چون تاسيس دانشگاه فرهنگيان تنها يكي از ثمرات آن است . اين دانشگاه كه از مطالبات جدي معلمان بود دربهمن ماه سال 91 با 25 هزار دانشجو در 64 پرديس استاني كار خود را آغاز نمود تا خلاء وجودي معلماني متعهد و متخصص را براي هميشه برطرف نمايد .
تقارن آغازين روز از هفته گرامي داشت معلم كه به نام متفكري فرزانه و فيلسوف شهير زنده ياد مطهري مزين شده است، مي‌تواند در كنار شهيداني چون رجايي و باهنر و 4900 شهيد فرهنگي به عنوان بهترين اسوه و الگو براي آحاد مختلف جامعه از جمله دانش آموزان معرفي شوند ، شهيد مطهري علاوه بر مجاهدت و تلاش كم نظير در فراگيري علوم مختلف، به عنوان حلقه اتصال ميان فرهنگيان، حوزه و دانشگاه، نقشي كم نظير در روشنگري و تهذيب نفس و انتقال مفاهيم و ارزش‌هاي والاي ديني به آحاد جامعه به ويژه در ميان فرهنگيان و جوانان ايفا نموده است.
گرچه بر اهل خرد پوشيده نيست كه تقدير از معلم در همه عرصه ها و همه حال بايد صورت پذيرد، زيرا همه مديون زحمات معلم هستند و همواره بايد قدردان زحمات اين قشر فرهيخته باشند، اما هفته معلم فرصت مغتنمي پديد مي آورد تا با مرور زحمات اين پيام آوران آگاهي و اين آفرينندگان زيبا ترين جلوه هاي عشق و ايثار، تقدير و تجليل ويژه به عمل آيد.
بي گمان واژه « معلم » به تنهايي با يك دنيا قداست و معنويت همراه است، اين جايگاه و منزلت از آن روست كه تعالي و پيشرفت دنيوي و اخروي انسان، بويژه در مسير تكامل به سوي الله، در گرو تجهيز وي به نورعلم و دانش به منظور درك و فهمي شايسته از اسرار نهان خود ، جهان پيرامون و رابطه بين آن ها است. به همين دليل، سند تحول بنيادين آموزش و پرورش نيز كه ملهم از ارزش هاي والاي ديني است، جلوه‌ ويژه‌اي به اين مقوله بخشيده و محوريت كار را بر عهده معلم نهاده است .
اكنون كه در آستانه هفته بزرگداشت معلم به عنوان سازندگان فرداي جامعه كه مهندسي رفتار و شخصيت نسل هاي آينده را بر عهده دارند قرار گرفته ايم، برخود فرض مي‌دانم اين ايام را به تمامي فرهنگيان عزيز كه در پرتو شمع وجودشان ، رهروان طريقت علم و دانش، به سر منزل مقصود كه همانا فتح قله هاي دانايي ، توانايي و معنويت است رهنمون مي شوند و عمر پربركت خويش را خالصانه در كسوت مقدس معلمي وقف خدمتگزاري به اين نظام مقدس نموده‌اند، تبريك و شادباش عرض نمايم. بدون ترديد تحقق منويات مقام معظم رهبري (مدظله العالي) در افق 1404 در درجه اول نيازمند تغيير نگاه مسئولان و آحاد جامعه به معلم به عنوان پژوهشگر همطراز با مقام شامخ معلمي دانشگاه است، چرا كه معلم مولد سرمايه اجتماعي است و هيچ توليدي در كشور زيباتر از توليدات آموزش و پرورش نيست ، تا در سايه اين تحول عظيم، معلمين دغدغه اي جز تعليم و تربيت نداشته باشند و عزم خويش را براي يك جهش بزرگ علمي و رهايي از سلطه علمي بيگانگان جزم نموده و در راه كسب مرجعيت علمي و معنوي جهاني از هيچ كوششي فرو گذار ننمايند.
همچنين در آستانه انتخابات يازدهمين دوره رياست جمهوري، يقين داريم كه فرهنگيان عزيز نيز در كنار ملت غيور ايران با شركت فعال در انتخابات پيش رو حماسه اي ديگر از اتحاد، همدلي و ولايتمداري تو ام با بصيرت خود را به رخ جهانيان كشيده و در سايه عنايات الهي و توجهات حضرت ولي عصر (عج)، در سالي كه به حماسه سياسي– حماسه اقتصادي مزين گشته، جامعه اسلامي ما همواره از بركات وجودي شما عزيزان در فتح قله هاي رفيع علمي و معنوي و كسب مرجعيت جهاني بهره مند گردد .

حميد رضا حاجي‌بابايي
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
چرا همیشه بدنبال این هستیم که بدانیم چرا گل خار دارد؟ بیایید گاهی بدنبال آن باشیم که بدانیم چرا خار گل دارد؟