چهارشنبه ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - 17 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۹:۳۷
کد مطلب: 35573
۱

اکثر فارغ‌التحصیلان این دانشگاه شاغل هستند!

اکثر فارغ‌التحصیلان این دانشگاه شاغل هستند!
اخباری رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی در آیین امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی با وزارت آموزش و پرورش گفت: آموزش‌ عالی باید متناسب با شوق و اشتغال باشد و برنامه‌ریزی‌های لازم در این زمینه صورت گیرد از آنجایی که دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشگاهی تقاضا محور است و بر این مبنا رشته‌های خود را تعیین می‌کند به همین دلیل امیدواریم این تفاهم‌نامه بتواند در هم‌ راستا قرار دادن دو پتانسیل (آموزش و پرورش و دانشگاه علمی کاربردی) مؤثر واقع شود، چرا که در تمامی کشورهای توسعه‌ی یافته این روند حاکم است و بعد از سه سال آموزش در آموزش و پرورش دو سال در دانشگاه علمی و کاربردی آموزش داده می‌شود و با این روش در توسعه کشور گام برداشته می‌شود.
 
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی بیان کرد: در یک بررسی از بین 60درصد فارغ‌التحصیلان این دانشگاه به این نتیجه رسیدیم که حدود 76 درصد آنها شاغل هستند و وارد بازار کار شده‌اند. پس امضای این تفاهم‌نامه و برنامه‌ریزی‌های لازم در برنامه‌ی توسعه‌ی ششم می‌تواند افزایش این روند را به دنبال داشته باشد.
 
وی اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی دو مسیر را برای دانشجویان باز کرده‌ است. مسیر اول ارائه مدرک کاردانی و کارشناسی و مسیر دوم مسیر پودمانی است که افراد با گذراندن دوره‌های کوتاه‌مدت و در نتیجه گرفتن گواهی یادگیری می‌توانند وارد بازار کار شوند و یا حتی در جهت مشاغل غیردولتی اقدامات اساسی را انجام دهند.
 
وی ادامه داد: باید در نظام آموزشی مهارت‌های لازم را هم به وجود آوریم در صورتی که هم اکنون تنها به آموزش پرداخته می‌شود و به ورود افراد به بازار کار توجه خاصی صورتی نمی‌گیرد. در حدود 150 تا 170 هنر و شغل در کشور در حال نابودی و از بین رفتن است که باید بتوانیم از زمینه‌های لازم  برای استفاده و احیای پتانسیل‌های موجود بهره بگیریم.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: متأسفانه در برنامه پنجم بحث صلاحیت حرفه‌ای را که بحثی بسیار مهم در کشور است نتوانستیم به طور کامل راه‌اندازی کنیم. امیدواریم در برنامه‌ی‌ ششم در جهت صلاحیت حرفه‌ای و اطلاعات نیاز روز بازار برنامه‌ای راه‌اندازی شود که با کمک آنها بتوانیم قدم‌های جدی را در جهت مهارت و کارآفرینی برداریم. همچنین از وزارت آموزش و پرورش برای همکاری در امضای این تفاهم‌نامه تشکر می‌کنیم.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
چرا همیشه بدنبال این هستیم که بدانیم چرا گل خار دارد؟ بیایید گاهی بدنبال آن باشیم که بدانیم چرا خار گل دارد؟