پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ / ۱۱:۳۵
کد مطلب: 29174
۰

با این روش غذا خوردن رییس‌تان را تحلیل کنید

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان در جدیدترین تحقیقات خود دریافته‌اند افراد مدیر در سازمان‌ها معمولا از رژیم غذایی نامناسب‌تری به نسبت کارمندان خود برخوردار هستند.
گفتنی است، براساس تحقیقات صورت گرفته توسط پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا روانشناسی نحوه و عادت غذا خوردن مدیران میانی و ارشد سازمان‌ها نشان داده است که آنها اغلب از فست‌فودها، نوشابه‌های قندی و غذاهای پرچرب و شور استفاده می‌کنند.
کارشناسان در عین حال با مطالعه بر روی این گروه از افراد دریافته‌اند به دلیل وارد شدن استرس بالا بر آنها اغلب به انجام کارهایی مانند جویدن آدامس، خوردن شیرینی، شکلات و حتی استعمال سیگار روی می آوردند و به این جهت بسیار مستعد ابتلا به انواع بیماری‌ها می شوند.
کارشناسان هشدار می‌دهند مدیران در صورت داشتن استرس بالا در محل کار از مشاوره یا متخصص بهره بگیرند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
ز باغ رعيت، گر مَلك خورد سيبي / برآرند غلامان، درخت از بيخ