پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۰ / ۱۳:۲۸
کد مطلب: 2856
۰

تقسیم دانشگاههای‌پزشکی به 6 کلاس

قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت با اعلام جزئیات طرح آمایش سرزمین و مراکز آموزش عالی در حوزه سلامت گفت: این طرح به زودی در شورای گسترش به تصویب می رسد و بر اساس آن دانشگاههای علوم پزشکی به 6 کلاس تقسیم بندی می شوند.
دکتر سیدامیرمحسن ضیایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: طرح در حال نهایی شدن است و در مرحله اول توزیع جغرافیایی دانشگاههای علوم پزشکی و استقرار آنها مشخص می شود. وی با اشاره به جزئیات طرح آمایش سرزمین در حوزه سلامت، یادآور شد: براساس این طرح شرایط و ماموریت های جدید و نحوه توسعه دانشگاه‌ها و استانداردهای آن مشخص می شود. دانشگاههای علوم پزشکی به 6 کلاس تقسیم بندی می شوند مدیر دفتر گسترش و ارزیابی وزارت بهداشت اظهار داشت: بر اساس این طرح دانشگاههای علوم پزشکی به 6 کلاس تقسیم بندی می شوند. کلاس اول دانشگاههای بین المللی، کلاس دوم دانشگاههای ملی، کلاس سوم دانشگاههای استانی، کلاس چهارم کالج های عالی سلامت، کلاس پنجم کالج سلامت و کلاس ششم کالج جامعه نگر سلامت. وی افزود: کلاسهای اول تا سوم که وظایف مشخص بین المللی، ملی و استانی دارند و در موسسات آموزش عالی سلامت حوزه های آموزشی همان دانشکده ها خواهند بود و در موسسه آموزشی سلامت سطوح آموزش در حد کارشناسی و موسسه آموزشی جامعه نگر سلامت نیز با همکاری شبکه بهداشتی و درمانی در حد کاردانی آموزش انجام می گیرد. ایجاد موسسه آموزشی جامعه نگر سلامت با همکاری شبکه بهداشتی و درمانی در حد کاردانی ضیایی خاطرنشان کرد: از ظرفیت شبکه بهداشتی، خانه های بهداشت، مراکز بهورزی در این کلاس بندی استفاده می شود و دانشکده ها نیز همانند سابق وجود دارند اما برای ارائه رشته الزامی به ایجاد دانشکده نیست. به عنوان مثال بدون ایجاد دانشکده پرستاری می توان رشته پرستاری را در آن منطقه بر اساس نیاز ایجاد کرد. موسسات آموزش عالی سلامت جایگزین دانشکده‌های علوم پزشکی در شهرستانها می‌شوند وی گفت: براساس این طرح در شهرستانها موسسات آموزش عالی سلامت جایگزین دانشکده‌های علوم پزشکی می‌شوند که وظیفه این موسسات تربیت نیروی انسانی مورد نیاز منطقه است اداره این موسسات به صورت هیئت امنایی خواهد بود و دانشگاه‌های علوم پزشکی استان می‌توانند از فیلد بالینی این موسسات استفاده کنند. قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت گفت: با توجه به این طرح دانشگاه آزاد و بخش خصوصی می‌توانند در صورت تامین شرایط لازم با دریافت مجوز از وزارت بهداشت، در شهرستانهایی با جمعیت کمتر از 100 هزار نفر موسسات آموزش عالی سلامت ایجاد کنند. تقسیم بندی نواحی آمایش سرزمینی در حوزه سلامت به 9 منطقه آمایشی وی با اشاره به تقسیم بندی نواحی آمایش سرزمینی در حوزه سلامت گفت: بر اساس این طرح کشور به 9 منطقه آمایشی تقسیم می‌شود و دانشگاه‌های علوم پزشکی با کارکرد ملی در رأس مناطق قرار می‌گیرند. مدیر دفتر گسترش و ارزیابی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبه هیئت دولت که یک تقسیم بندی در زمینه آمایش دارد دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، شیراز، مشهد، اصفهان، تبریز، کرمان، اهواز و کرمانشاه جزء 9 منطقه آمایشی محسوب می‌شوند. 9 دانشگاه‌ علوم پزشکی در راس مناطق 9 گانه آمایش وی افزود: هر کدام از این دانشگاه‌های علوم پزشکی در راس یکی از این 9 مناطق قرار می‌گیرند و علاوه بر جنبه حمایتی، نیازهای منطقه آمایشی خود را نیز تامین خواهند کرد. وزارت بهداشت در طرح آمایش وظیفه نظارتی و جزئیات این طرح بر اساس منطقه خود تعریف می شوند.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
کسانی که شما را دوست دارند حتی اگر هزار دلیل برای رفتن وجود داشته باشد هرگز رهایتان نخواهند کرد، آنها یک دلیل برای ماندن خواهند یافت.