پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳ - 28 Mar 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۰ / ۱۵:۴۰
کد مطلب: 5178
۰
۱

پروفسور "سمیعی" نابغه جراحی دنیا،استاد وابسته دانشگاه علوم پزشکی تهران شد + عکس

حکم استادی وابسته دانشگاه علوم پزشکی تهران به پروفسور "مجید سمیعی" رئیس انستیتو بین المللی نوروساینس هانور اعطا شد.
به گزارش مهر، مراسم اعطای حکم استادی وابسته دانشگاه علوم پزشکی تهران به پروفسور "سمیعی" امروز یکشنبه در محل دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر باقر لاریجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد. در این مراسم علاوه بر دکتر لاریجانی، دکتر امامی رضوی معاون وزیر بهداشت، دکتر امیدوار رضایی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، جمع زیادی از متخصصان علوم اعصاب در دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیش از 10 نفر از متخصصان  علوم اعصاب از کشورهای مختلف به عنوان همراهان انستیتو بین المللی نوروساینس هانور حضور داشتند. پروفسور مجید سمیعی متوسط سال 1316 در ایران رئیس انستیتو بین المللی نوروساینس هانور است و یکی از بزرگترین جراحان مغز و اعصاب دنیا به شمار می آید.
  پروفسور سمیعی:
خوشحالی از استادی در یک دانشگاه ایرانی/ به مغزهای کشورم افتخار می‌کنم 
پروفسور سمیعی گفت: استادی افتخاری دانشگاه علوم پزشکی تهران که امروز به من داده شده، بزرگترین افتخاری است که تاکنون کسب کرده ام. 
وی اظهار داشت: به مغزهایی که در کشور خودمان هستند افتخار می کنم و تصمیم برای همکاری های مشترک علمی و تحقیقاتی را تصمیمی برای جهش بزرگ در پیشرفت علمی و دانش ایران می دانم. وی با اشاره به اینکه عنوان می شود در رشت بدنیا آمده است، گفت: من در تهران بدنیا آمده ام و در اینجا بزرگ شده ام اما خانواده سمیعی اهل گیلان هستند از این رو برخی می گویند من در رشت بدنیا آمده ام. سمیعی یادآور شد: من در تهران مدرسه رفته ام و پایه علم را از دانشگاه تهران فراگرفته ام. من از دانشگاههای بسیاری در سراسر دنیا عضویت هیئت علمی دریافت کرده ام اما استادی افتخاری دانشگاه علوم پزشکی تهران که امروز به من داده شده، بزرگترین افتخاری است که تاکنون کسب کرده ام. وی گفت: این مراسم برای من یک مراسم تاریخی است و با وجود اینکه متخصص مغز هستم اما باید با قلب سخن بگویم. اینکه در شهری که بدنیا آمده ام عضو افتخاری بزرگترین دانشگاه آن شهر باشم بسیار من را خوشحال کرد و تشکر می کنم که در زمان حیاتم این افتخار به من داده شد. رئیس انستیتو بین المللی علوم اعصاب هانور به تاریخچه جراحی اعصاب در ایران و حضور دو استاد بزرگ ایرانی در اروپا در این رشته اشاره و خاطرنشان کرد: جراحی اعصاب در ایران با پایه گذاری ابراهیم سمیعی و نصرالله مقتدر که از انگلستان و سوئیس آمدند و دانشجویان بسیاری را آموزش دادند، شکل گرفت. سمیعی با اشاره به عملکرد مغز و شباهت با کار علمی گفت: باید به جوانان یاد دهیم که مغزها چگونه با هم ارتباط پیدا می کنند و مرکز علوم اعصاب در ایران نیز پس از تکمیل شدن در تاریخ بین المللی یگانه خواهد بود چرا که افتخار پیدا کردم با بهترین مغزهای دنیا در ایران ارتباط پیدا کنم. وی با اشاره به آموزش بیش از هزاران نفر در رشته جراحی مغز و اعصاب و تشبیه عملکرد مغز با فعالیت گروهی گفت: خداوند انسان را با میلیاردها سلول مغزی بوجود آورده و برای اینکه بتوانیم کاری را درست انجام دهیم مهم این است که سلول های مغزی باهم ارتباط پیدا کنند و برای اینکه دو نفر هم بتوانند حرف همدیگر را بفهمند باید سلولهای مغزی آنها با هم ارتباط پیدا کند.   ارتقای رتبه های جهانی دانشگاه علوم پزشکی تهران
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به رتبه بندی های جهانی و جایگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: دانشگاه در رتبه بندی اسکوپوس در رتبه 270 جهان قرار دارد و در رتبه بندی ESI نیز 400 رتبه ارتقا داشته است.
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر باقر لاریجانی امروز یکشنبه در مراسم اعطای حکم استادی وابسته دانشگاه علوم پزشکی تهران به پروفسور "سمیعی" که روز یکشنبه در محل این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به توانمندی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شرایط، تعداد دانشجویان و اعضای هیئت علمی، تعداد مراکز ارائه خدمات و حوزه های تحقیقاتی این دانشگاه را تشریح کرد. وی افزود: در حال حاضر هیچ رشته ای در دنیا وجود ندارد که به شکلی در دانشگاه علوم پزشکی تهران آموزش داده نشود. دانشگاه 18 هزار دانشجو دارد که 60 درصد آن را زنان تشکیل می دهند و 400 عضو هیئت علمی بازنشسته همچنان دانشگاه را یاری می کنند و 359 برنامه آموزشی در دانشگاه اجرا می شود. لاریجانی از ایجاد دو دانشکده تغذیه و مجازی در دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد و گفت: محققان دانشگاه سالانه 3 هزار و 300 مقاله و 1500 پروژه تحقیقاتی به انجام می رسانند. رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین در این مراسم از پروفسور سمیعی به عنوان یک سرمایه انسانی برای ایران نام برد و گفت: پروفسور سمیعی الگویی ارزشمند برای استادان و دانشجویان است که همواره با انرژی و توان بسیار برای آموزش وقت گذاشته است.
  قرارداد دانشگاه علوم پزشکی تهران با انستیتو علوم اعصاب هانور منعقد شد
قرارداد برنامه دکتری تخصصی و فلوشیپ تخصصی مشترک میان دانشگاه علوم پزشکی تهران با انستیتو بین المللی علوم اعصاب هانور با حضور پروفسور سمیعی امضا شد.
به گزارش مهر، در مراسم امضای این قرارداد آموزشی میان پژوهشکده علوم اعصاب و پایه دانشگاه علوم پزشکی تهران و انستیتو بین المللی علوم اعصاب، مقرر شد دستیاران ایرانی به صورت مشترک میان پژوهشکده و انستیتو دوره های آموزشی خود را در مقاطع تحصیلات تکمیلی بگذرانند. همچنین پروفسور گرهارد فرنز والتر رئیس برنامه های دوره های دکتری تخصصی، فوق دکتری و فلوشیپ (تکمیلی تخصصی) انستیتو بین المللی علوم اعصاب هانور با تشریح این برنامه های آموزشی یادآور شد: قرارداد کاری در حوزه علوم اعصاب در دو مقطع دکتری تخصصی و فلوشیپ ایجاد می شود.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

Iran, Islamic Republic of
به وجود جناب آقاي دكترسميعي وهمه آناني كه دلشان براي سربلندي ايران ميتپد افتخارميكنم
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
دو بیگانه همدرد، از دو خویشاوند بی‌درد یا ناهم‌درد، با هم خویشاوندترند… علی شريعتی