شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۰ / ۱۹:۲۹
کد مطلب: 5240
۰

چهار راه پیشگیری از حمله قلبی

چه رژیم غذایی برای داشتن قلب سالم مناسب است؟ از مصرف غذاهایی که چربی‌های اشباع شده دارند، خودداری کنید یا مصرف اینگونه مواد را به حداقل برسانید. بیشتر غذاهایی بخورید که سرشار از فیبر هستند. میوه‌ها و سبزی‌ها، حبوبات و غلات حاوی مقادیر زیادی فیبر هستند. هرگز نباید از خوردن وعده‌های غذایی فرار کنید. کم بخورید اما تعداد وعده‌های غذایی خود را زیادتر کنید.
نقش ورزش ورزش کردن به طور منظم خوب است اما بهتر است، قبل از شروع برنامه‌های ورزشی با پزشک خود مشورت کنید. ورزش‌های هوازی به مدت 30 دقیقه و پنج روز در هفته بسیار مفید است. پیاده‌ روی ، شنا ، دوچرخه ‌سواری از نمونه‌های ورزش‌های هوازی هستند. سعی کنید فشار خونتان کمتر از 80/130 باشد. کنترل فشار خون برای پیشگیری از این بیماری‌ها بهتر است که فشارخون به طور منظم اندازه‌گیری شود و در صورتی که بالاتر از حد طبیعی بود، داروهایی که از سوی پزشک تجویز می ‌شود باید به طور منظم مصرف شود و همچنین مصرف نمک در رژیم غذایی کمتر از 2400 میلی‌ گرم در هر روز باشد.
کنترل کلسترول کلسترول کل باید کمتر از 200، LDL یا کلسترول بد کمتر از 70، HDL یا کلسترول خوب بیشتر از 40، تری ‌گلسیرید کمتر از 150 حفظ شود. انجام ورزش و رعایت رژیم غذایی، کنترل سالانه کلسترول خون و مصرف داروهای توصیه شده از سوی پزشک نیز ضروری است.
وزن بدن ورزش منظم و رعایت رژیم غذایی سالم موجب تعدیل وزن می ‌شود و این می ‌تواند مانع از بروز سکته و حمله قلبی شود. ضمنا وضع عاطفی خوب و به ‌طور کلی احساس خوب بودن نیز تأثیر زیادی در پیشگیری از سکته و حمله قلبی دارد. پس باید روش‌های سازگاری با استرس را یاد بگیریم. برای داشتن خلق و خوی بهتر ورزش کرده و با نظر پزشک روزانه یک آسپیرین مصرف کنیم.                                                                                                                                                   دكتر هوشنگ بیضایی                                                                                                                                            متخصص طب سالمندی
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...