پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 18 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۴ / ۱۳:۱۱
کد مطلب: 35077
۰

عامل اغفال دختران نوجوان در شبکه‌های اجتماعی شناسایی شد

به گزارش اداره اطلاع‌رسانی حوزه معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان فارس، سید موسی حسینی اظهار داشت: چندی پیش مردی میان‌سال با حالتی پریشان به همراه دختر 17 ساله خود وارد پلیس فتا شده و عنوان می‌کند چند روزی بود که متوجه شدم دخترم آن آرامش همیشگی را ندارد به‌طوری‌که اغلب مواقع اضطراب و نگرانی از چهره او به‌طور کامل نمایان شده و به‌طرز عجیبی سرگرم گوشی تلفن همراه خود بود.

وی افزود: این مرد پس از جویا شدن قضیه از دخترش، به پدر می‌گوید مدتی پیش از طریق یکی از دوستانم با یکی از گروه‌های فضای مجازی آشنا شده و در آن عضو شدم، سپس با مدیر گروه که خود را پسری جوان و زیبا معرفی کرد آشنا شدم، در ادامه با چرب‌زبانی و دادن وعده ازدواج عکس‌های شخصیم را برای وی ارسال کرده که پس‌ از آن، پیام‌های تهدیدآمیز و خواسته‌های نامربوط شروع شد.

رئیس پلیس فتا استان فارس گفت: این دختر پس از پرس‌وجو از اعضای دیگر گروه متوجه شده نه‌تنها خودش، بلکه کاربران دیگری نیز در این گروه اغفال شده‌اند. حسینی ادامه داد: با مطرح‌شدن این موضوع تیمی از اداره مبارزه با جرائم سایبری تشکیل‌ شده و مأموران با اقداماتی فنی و تخصصی، موفق به شناسایی متهم شدند.

وی افزود: متهم که مردی 38 ساله ساکن شیراز است، در ابتدا منکر انجام هرگونه عمل مجرمانه‌ای می‌شود اما در ادامه با دیدن مستندات و ادله دیجیتال به بزه انتسابی خود اعتراف کرده و مشخص می‌شود وی به دلیل مشکلات روحی و روانی، اقدام به چنین عمل مجرمانه‌ای کرده است.

رئیس پلیس فتا استان فارس از والدین درخواست کرد که با پیشرفت‌های فناوری و ظهور اپلیکیشن‌های مختلف ارتباطاتی، اطلاعات و آگاهی خود را در این زمینه بالا برده و با ایجاد ارتباط مثبت و مفید با فرزندان خود آن‌ها را در این فضا تنها نگذارند.
حسینی در این‌باره متذکر شد: گاهی مشاهده می‌شود بعضی افراد با روبه‌رو شدن به چنین مواردی به علت حفظ آبرو از شکایت کردن امتناع می‌ورزند.
مرجع : سايت خبری جام جم آنلاین
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
کسانی که شما را دوست دارند حتی اگر هزار دلیل برای رفتن وجود داشته باشد هرگز رهایتان نخواهند کرد، آنها یک دلیل برای ماندن خواهند یافت.